Sarımsağı faydaları saymakla bitmez ve hem yenilerek hem de ürünlerin içerisine katılarak da faydalarından mümkün olduğunca fazla yararlanılmaya çalışılmaktadır. Bugün bu konuda birçok çalışma titizlikle yürütülmektedir. Vusla şampuan ve set takımı organik bakım seti olarak sunulmaktadır. Ürünlerinin orijinal olması konusunda hassas davrandığı kadar sahte ürünler konusunda da bilgilendirmektedir. Her ne kadar yan ürün olarak kullanılsalar da cildinizle temas eden her ürün için dikkatli olunması gerektiğine vurgu yapmaktadır. Orijinal ürünlerin satışını yapan sitede birçok noktaya dikkat edilmektedir. Ürünlerin paketlerinde İngilizce olarak black garlic hair care set olarak yazmasının da nedeni budur ve kara sarımsak saç bakım seti anlamına gelmektedir. Aynı zamanda organik bakım seti olarak da anılmasının nedeni şampuan ve serumdan oluşmasıdır. Ürünlerin her ikisinin de içerisinde sadece bitkiler kullanılmıştır yani tamamen bitkisel bir gruptur. Bu sebeple de herkes kullanabilir yani hem bayanların hem de erkeklerin rahatlıklar kullanabileceği ürünlerdir.


Dikkat Edilmesi Gerekenler

·         Kullanımı ise tercihinize göre değişiklik gösterebilir, önerilen temiz saça uygulanmasıdır. Saçınızı önce şampuan ile iki defa yıkadıktan sonra ikinci adım olan seruma geçilir. Serumdan uygun gördüğünüz miktarda alıp parmak uçlarınız ile saç derinize çok güç uygulamadan dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulamanız tavsiye edilmektedir. Burada amaç serumun içerisindeki bitkilerin cildinize nüfus etmesi ve böylece de mümkün olduğunca fazla fayda görülmesidir. Günlük olarak iki defa kullanımı önerilmektedir. Ürün elinize ulaştıktan sonra ise kutuda verilen bilgileri de okumanız ve değerlendirmeniz iyi olabilir.

·         Ürün güneş görmeyen mümkünse de serin bir yerde muhafaza edilmelidir.

·         Ürünün bilinen bir yan etkisi yoktur. Sadece kişisel olarak içinde bulunan bitkilere karşı cildinizde bir hassasiyet olabilir. Sizi rahatsız eden bir durum yaşadığınızda kullanmayı bırakmanız önerilmektedir. Gerekli görürseniz doktorunuza da danışmanız da fayda vardır. 


Ödemeler ve Teslimat


Sipariş verildikten sonra kısa süre içerisinde ürün kargoya verilir. Ödeme için sunulan seçeneklerden;

1.    Banka hesabınızda yapabileceğiniz havale ya da EFT’dir.

2.    Ürün kapınıza geldiğinde Aras kargo yetkilisine nakit olarak ödeme yapabilirsiniz.

3.    Yine aynı şekilde ürün kapınıza geldiğinde kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz.

Kişilerin isteklerine göre sunulan bu seçeneklerden istediklerini değerlendirme be kullanma hakları vardır. İçiniz rahat etsin isterseniz kapıda dilediğiniz şekilde ödeyebilirsiniz. Orijinal ürün sattığı için ya da bana daha kolay geliyor zaten güveniyorum diyerek banka havalesi ile de ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı olarak da World, maximum, axess, Vakıfbank, HSBS, advantage, Cardfinans, Garanti ve ING bank alternatifleriniz vardır.

Teslimat için ise verilebilecek bilgilerden bazıları şöyledir;

·         Teslimat için Türkiye’de her yerden sipariş alınmaktadır.

·         Aldığınız tek ürün için 8 TL kargo ücreti alınmaktadır. 2 veya daha fazla ürün talep edildiğinde ise alınan 8 TL geçerliliğini yitirir ve kargonu ücretsiz olarak teslim edilir.

·         Kargoların teslim süresi bulunduğunuz noktaya da bağlı olarak 1 günde olabilir, süre uzayıp 3 günü de bulabilir.

·         Kargoda sorun olmaması açısından da sipariş için sitede verdiğiniz bilgilerin özellikle de adres bilgisiniz açık ve doğru olması çok önemlidir.

Alacağınız ürünlerin fiyatları tanıtım amaçlı olarak belirlenmiştir. Ürünler ise orijinal olduğu için stoklar ile sınırlıdır ve belirlenen fiyatlar da bunlar için verilmektedir. Miktar olarak birden çok ürün almayı düşünüyorsanız da set olarak yani şampuan ve serum olmak üzere alacağınız ürünler için 3 set ve 6 set olarak kampanyalı fiyatlar sunulmaktadır.