Sistemin uygulanması biçimi internet aracılığıyla ürünlerin uzaktan pazarlanması ve kullanıcılara ulaştırılması şeklindedir. Ancak Kyani bundan biraz daha farklı bir işleyiş biçimindedir. Kyani de durum şöyledir; ürünler distribütörler aracılığı ile pazarlanmaktadır. Bir distribütör en az 3 distribütör bularak ürünlerin kullanıcılara ulaşmasını sağlamaktadır. Kullanıcılar ürünleri kullanıp memnun kaldıkların da ya bu işi yapmaya karar veriyorlar, ya da Ürünleri kullanmaya devam ediyorlar. Ancak ürünlere daha kısa sürede ulaşmak için genellikle distribütör olmayı tercih ediyorlar. Kyani firması hakkında internette birçok Kyani şikayet yazılarına rastlamak mümkün. Bu durum Kyani firmasının satış politikası yani Networking Marketing sistemi ile ilgilidir. Bundan 10-15 yıl önce Türkiye'de buna benzer bir sistemle, kötü niyetli İnsanların yaptığı haksız kazançlar, bugün Kyani firmasını olumsuz etkilemiştir. Kyani firmasının öyle, onlardan biri olduğu düşünülmektedir. Kyani hakkında da aynı önyargılar yapılmaktadır. Ancak Kyani firması pazarladığı ürünlerle ve ürünlerin içeriği ile ilgili kendini kanıtlamış durumdadır. Böylelikle Kyani şikayet yorumlarının asılsız olduğunu söyleyebiliriz.

Kyani Nedir?

Kyani, ürünlerini Networking Marketing sistemi ile pazarlayan bir firmadır. Ürünler uzaktan pazarlama yöntemi ile satılmaktadır. Ancak yeni nesil pazarlama sistemi uygulanmaktadır. Kyani ürünleri distribütörler aracılığı ile kullanıcılara ulaştırılmaktadır. Bu sistemin tam olarak oturamaması sebebiyle Kyani şikayet yazıları internette bulunmaktadır. Ancak bunun sebeplerinden biri sistemin tam olarak oturmaması ve insanların sisteme tam olarak adapte olmamasıdır. Ancak önümüzdeki günlerde Kyani şikayet yazıları oluşmayacaktır. Çünkü insanların hem ürünleri tanıması hem de sisteme adapte olması gittikçe görülmektedir. ki yani ürünleri insanlardaki özellikle bağışıklık sistemini güçlendiren ürünlerdir koyu renkli meyve ve sebzelerin doğal koşullarda yetiştirilip toplanması ile elde edilmiştir. Bu ürünler insan vücudundaki toksinleri dışarı atmaya yardımcı olan antioksidan içermektedir Bunun yanı sıra içeriğinde B grubu vitaminleri K vitaminleri ve bir çok mineral mevcuttur ürünlere sahip olma distribütörler aracılığı ile olmaktadır ürün kullanan insanlar üründen memnun kaldıklarında distribütör olmayı tercih etmektedirler distribütör olduklarında hem sağlıklı ürünleri kullanmış olacaklar hem de aynı zamanda kazanç sağlayacaklardır. Sistem üyelik ve distribütörlük üzerinden yürümektedir.

Kyani Üyelik

Kyani üyelik, Kyani sağlık ürünlerinin pazarlanmasını sağlayan, üye ve distribütörler aracılığıyla yapılmaktadır. Kyani şikayet yazılarına Bu konuda da çok rastlanmaktadır. Ancak ürünleri tanıyıp kullandıktan sonra bu konudaki önyargılar da ortadan kalkmaktadır. Yani şikayet yazıları önceki dönemlere göre bugün çok daha azalmıştır Kyani firmasında üyelik ve distribütörlük şu şekilde yürümektedir; Kyani ye üye olmaya karar veren kişiler Kyani sağlık üçgeni adı altında çıkarttığı ürünlerden satın alarak çevresindeki insanlara hediye etmektedirler. Ürünleri kullanan insanlar ürün içeriğine de ulaşarak ürünlerden memnun olmaktadırlar. Ürün memnuniyeti sonucunda sürekliliği sağlamak amacıyla, ürünleri satın almaya karar verirler. Ya da distribütör olarak hem uzun vadeli ürün kullanmış olurlar hem de bu konuda kazanç sağlamaya karar verirler. Kyani’ye üye olup distribütör olduktan sonra her bir distribütör en az 3 distribütör sağlamak durumundadır. Bu üç distribütörlerin her biri üçer distribütörler bulduklarında sistem yatay ve dikey olarak genişlemekte ve gelişmektedir. Bu durumda hem ürün kullanıcı sayısı artmakta hem de distribütörlerin artmasıyla kazanç da aynı oranda artmaktadır. Dünyada ve Türkiye'de bu yöntemi kullanarak ürün pazarlayan birçok firma bulunmaktadır. Bugün bu firmaların cirosu küçümsenmeyecek kadar iyi durumdadır. Kyani de başlangıçta, hedeflediği ciroyu yakalamış uzun vadede 300 milyon dolar ciro yapmayı hedeflemektedir. Şimdiden bu ciroyu tamamlayabilecek öngörüye ve potansiyele sahiptir.

Kyani Ürünleri

Kyani ürünleri uzakdoğu'da tropikal topraklarda yetiştirilen ürünlerdir. Bu ürünlerin hem kendileri sağlık açısından yoğun vitamin ve minerale sahiptir, hem de yetiştirildikleri toprakların doğal olması, doğal koşullarda toplanması ve üretilmesi ürünlerin farkını ortaya koymaktadır. İçeriğinde bulunan mineral ve vitaminler konsantre olarak hazırlanmış, Kapsüller biçimine dönüştürülerek insanların kullanabileceği şekilde ambalajlanmıştır. Her bir ürünün üzerinde içeriği ve bulunan vitamin ve minerallerin miligramları yazmaktadır. Kullanıcı Kyani sağlık üçgeni adı verilen ürünleri kullanırken kaç miligram hangi üründen vitaminden aldığını bilmektedir. Satılan ürünler Sağlık Bakanlığı onayı almış, son derece sağlıklı ve insan sağlığını olumlu etkileyen ve geliştiren ürünlerdir. Özellikle kronik hastalıkların tedavisinde çok iyi sonuçlar verdiği bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır. İçinde bulunan antioksidan özellik vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren ve hastalıklarla mücadele etmesini sağlayan bir özelliktir. B vitamini bakımından zengin olan ürünler, aynı zamanda kas ve iskelet sistemi üzerinde, sinirler üzerinde ve vücudun bazal metabolizması üzerinde son derece olumlu etkiler yapmaktadır. Sürekli kullanılmaları durumunda günümüzün en kötü hastalığı olan kanser konusunda da ciddi olumlu sonuçlar alınmıştır. Diyabet hastalarının şeker seviyesini düşürmüş, hipertansiyon hastalarında ise tansiyonu düzenlediği görülmüştür.

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kyani ürünleri distribütörler aracılığı ile dağıtılmaktadır. Distribütör olmaya karar veren kişiler Kyani ürünlerinin bulunduğu paketlerden satın alarak etrafındaki kişilere hediye etmektedir. Bu ürünleri distribütörler kronik rahatsızlığı olan kişilere bağışıklık sistemi düşük olduğunu düşündüğü kişilere yaşlılara ve ergenlik döneminde çocuğu olan kişilere hediye ederek ürünleri kullanmalarını sağlamaktadır. Ürün kullanımı sonucunda genellikle olumlu tepkiler alınmaktadır. Bunun sonucunda ise kullanıcı genellikle distribütör olmaya karar verir. Distribütör olmakla birlikte hem ürünlere daha rahat ve kolay ulaşılabilir oluyorlar, hem de sisteme üye olarak Kyani distribütörü olarak ürünler üzerinden kazanç sağlıyorlar. Aynı zamanda ürünleri etrafındaki insanlara hediye ederek daha çok kullanıcıya ulaşmalarını sağlamaktadırlar. Böylelikle hem ürünleri kullanan kullanıcı sayısı artmakta hem de distribütörleri çoğaltarak kazanç elde etmektedirler.

Kyani Para Kazanma

Kyani de para kazanmak distribütör olmaya karar vermekle başlıyor. Distribütörler en az 3 distribütör ekleyerek sistemin devamlılığını sağlıyor ve kazanç elde etmeye başlıyorlar. Üye olarak kazandırılan 3 distribütör her biri üçer distribütör sağlayarak sistemin tamamını etkileyecek bir genişleme sağlanmış oluyor. Distribütör sayısının artması hem distribütör sağlayan kişiye kazanç sağlıyor, hem de diğer kollarda olan insanların da para kazanmasını sağlamış oluyor. Burada ki mantık ciro arttıkça distribütörlerin kazançları da artmakta, cironun artması ise daha fazla distribütör kazandırmakla sağlanmış oluyor.

Kyani Kazanç Planı

Kyani de kazanç sağlamak sistemin devamlılığı ile mümkündür. Sistemin devamlılığı distribütör eklemekle kazandırmakla sağlanmış oluyor. Bir distribütör kendi altına 3 distribütör ekleyerek sistemin devamlılığını sağlıyor. Aynı şekilde sisteme katılan her bir distribütör, üçer distribütör kazandırarak sistemin tamamında bir hareket ve sirkülasyon oluşmuş oluyor. Bu durumda yalnızca en alt kademedeki insanlar değil yukarıya doğru çıkıldıkça da kazanç sağlanmış oluyor. Bu konuda en doğru ve ayrıntılı bilgiyi Kyani firmasının belli aralıklarla düzenlediği eğitim seminerlerinde bulabilirsiniz. Eğitim seminerlerinde sistemin nasıl işlediğini, para nasıl kazanıldığını, distribütörleri nasıl eklemek gerektiğini ve devamında kazanca nasıl dönüştüğünü ayrıntılı olarak anlatmaktadırlar. Kyani eğitim seminerlerinin diğer bir faydası ise tüm üye ve distribütörler arasında kaynaştırma etkisi yapmasıdır.