Bu durum kadınlarda çok önemli bir estetik kaygı olarak görülmektedir. Kadınlığın ve dişiliğin sembollerinden birisi olan memeler her ne kadar sutyen kullanımı ile Kamufle ediliyor olsa da küçük memelere sahip olmak kadınlarda değişik düzeylerde travmatik sorunlar yaratabilmektedir. Bu tür bir sorunla mücadele eden tüm kadınlar için meme büyütme ameliyatı yapılmaktadır. Kesin ve net bir çözüm olan bu uygulama estetik ve plastik cerrahlar tarafından uygulanmaktadır. 

Siz nerede daha büyük memelere sahip olmak istiyorsanız Operatör Dr. Ercan Demirbağ ile iletişime geçebilirsiniz. Bu alanda uygulamış olduğu yüzlerce başarılı operasyonu bulunan Ercan Demirbağ ile ön bir görüşme sağlayabilirsiniz. Yapılacak olan bu ön muayene de meme büyütme alanında sizler için hangi yöntemlerle ne tür bir süreç geliştirileceği konusunda en detaylı bilgileri alabilirsiniz. Aynı zamanda göğüs büyütme ameliyatı fiyatı hakkında net bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Meme Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır

Meme büyüme sürecinde iki farklı teknik kullanılmaktadır. Hacım olarak küçük olan memelerin büyütülmesi için yer kişinin kendi yağı alınarak memeleri enjekte edilmektedir. Ya da meme protezi vasıtasıyla meme büyütme operasyonları yapılmaktadır. Hangi operasyon yönteminin kullanılacağı Doktorunuz ile yapacağınız ön muayene sürecinde belli olacaktır. Meme büyütme operasyonlarında kullanılacak olan yöntem tamamen kişilere bağlı olarak değişmektedir. Sizlerde Operatör Doktor Ercan Demirbağ’dan ön muayene için bir randevu alabilirsiniz. Bu randevu sürecinde durumunuzun net olarak değerlendirilmesini isteyebilirsiniz.  Meme büyütmek için ne tür bir uygulama tercih edileceğini bu süreçte öğrenebilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatlarında hangi yöntemlerin kullanılacağı kadar meme büyütme ameliyatı ne kadar sorusu da kadınların en çok merak etmiş olduğu konulardandır. Operasyonun maliyeti yapılacak olan ön muayene sürecinde net olarak belirlenmektedir.

Kaynak: https://www.ercandemirbag.com/tr/