Bu nedenle anne adayları ve yeni doğum yapmış annelerin mutlaka gün içinde rahat edebileceği özellikle de geceleri rahat edebileceği giyim ürünlerine ihtiyaçları vardır. Sabahlıklı lohusa pijama modelleri, annelerin rahatı düşünülerek tasarlanmıştır. Farklı modelleri ile kadınlar istediği modellerden faydalanabilirler. İster dantelli modelleri ile hem şıklığınızı tamamlayabilirsiniz hem de rahatlığınızdan ödün vermeden, geceleri huzurlu bir uyku uyuyabilirsiniz. Düz ve spor modelleri ile de rahat ve daha sağlıklı uyku geçirmeniz mümkün olacaktır. Her bedene ve her kiloya uygun çeşitli modelleri vardır. Geniş renk seçenekleri ile de kendi sevdiğiniz rengi ya da bebeğinizin cinsiyetine göre renkleri tercih edebilirsiniz. 

Lohusa Pijamalarında Olması Gereken Özellikler Nelerdir?

Lohusa pijamalarında mutlaka bulunması gereken özellik rahat olmasıdır. Eğer sizi sıkacak ve rahatsız edecek modelleri  tercih edecek olursanız, doğumdan önce ve doğumdan sonra kullanmanız oldukça zor olacaktır. Lohusa pijamalarında olması gereken bir diğer detay ise karın bölgesinin geniş olmasıdır. Çünkü hem doğumdan önce hem de doğumdan sonra karın bölgesi normalden daha fazla kilolu olduğu için dar bir pijama sizi sıkacak ve gece boyu konforlu bir uyku uyumanıza engel olacaktır. Bunun yanında yeni doğum yapmış kişiler, sıkça terlediği için kısa süre içinde hasta olabilirler. Tam bu nedenle lohusa gecelik takımı ve pijamalarının mutlaka %100 pamuk olması gerekir. Sentetik ve naylon içerikli kumaşlar, kişilerin daha fazla terlemesine neden olur.

Lohusa Giyimde Lohusam.com

Lohusa pijamalarının tasarımı da önemlidir. Çünkü yeni doğum yapmış anneler, bebeklerini sıkça emzirmek zorundadır. Eğer önden çıtçıtlı ya da önden düğmeli lohusa pijaması seçerseniz daha rahat bir şekilde bebeklerinizi emzirebilirsiniz. Tek parça lohusa pijamaları seçecekseniz, pijamanın askıları kalın olmalıdır. Bu sayede zaten yorulan vücut daha rahat edecektir. 

İki parça lohusa pijamalarında, alt kısmın lastiklerinin kalın ve rahat olması gerekir. https://www.lohusam.com sitesi lohusa annelerin rahatını ve konforunu düşünerek lohusa giyim ürünleri satışı yapmaktadır. Seçeceğiniz pijamalarda hem rahatlık hem de şık görünüm arıyorsanız sitemizi inceleyebilir ve incili, payetli, dantelli veya pileli modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem doğumdan önce hem de doğumdan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz.