Daha sonrasında da iş hayatında kazanmış olduğu ve edindiği tecrübeler sayesinde de bir ajans hizmetine dönüşmeyi başarmıştır. Sektör içerisinde olduğundan beri oldukça geniş bir network ağı içerisinde yer alıyor. Aynı zamanda birçok müşterisi tarafında tanınan Bibuba yöneticileri hizmetleri kapsamında daha güven verici çalışmalar sağlıyor. Bir yayın Ekibi olarak Bibuba Markası influencer marketing ajansları içerisinde en iyiler arasında yer alıyor.

Firma olarak Influencer Marketing çalışmalarının tamamı sektör içerisinde yer alan firmaya uygun olarak gerçekleştirilir. Tüm bunlar gerçekleşirken de iş birliği yapmış olduğu markanın performansından hedef kitlesine kadar daha birçok ayrıntı düşünülerek üzerinde titizlikle çalışmalar sürdürülür. Bibuba markanızı sizler için doğru hedef kitlesiyle buluşturmayı başarıyor. influencer ajansı kapsamında başarılı sonuçlar elde ederek pazarlama stratejinizi bir adım ileriye taşıyor. Aynı zamanda gelişen olayları da her an sizlere anlık bildirim olarak sunar.

Profesyonel Influencer Marketing Hizmeti

Bibuba profesyonel influencer marketing hizmeti kapsamında ilk olarak müşterisini en iyi şekilde dinler. İşe instagram hesabınızı inceleyerek başlar. Instagram hesabınızı baştan sona kadar neler yapılması gerekiyorsa hepsini sizlere aktarır. Aynı zamanda içerik düzenlemeleri sağlar. Eğer kurumsal bir kimliğe sahipseniz uzmanlar bu alanda logo çalışmaları ve opsiyonlu işlemler sunar. Kısacası markanızı ve isteklerinizi dinleyerek emin adımlarla ilerlemelerini devam ettirir.