Antrenman sonrasında ihtiyacınız olan proteini almanız için Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu son derece etkili bir suplement üründür. Eğer ihtiyacınız whey proteinse ve hızlı bir şekilde kana karışmasını istiyorsanız bu ürün sizin ihtiyacınızı tam olarak karşılayacaktır. Ürünün en büyük iki özelliği bir porsiyonda 24 gram protein bulunması ve kana hızlı bir şekilde karışmasıdır. Bu oran çoğu protein tozu markasına göre oldukça iyi bir seviyedir. Aynı zamanda peynir altı suyundan üretildiği için çok yararlı ve vücut tarafından emilimi hızlı olduğundan dolayı kana hızlı bir şekilde karışmakta ve kaslarınıza protein depolanmaktadır. Üründe ek olarak sizlere iki unsur daha sunulmaktadır. 5 gram BCAA bulunurken aynı zamanda 4 gramda glutamin içeriğinde bulunmaktadır. Antrenman sonrasında rahatlıkla tüketilebildiği gibi antrenman öncesinde de alınabilir.
 
BCAA kaslarımız için önemli olan bir diğer unsurdur. Nasıl proteini, glutamini almayı ihmal etmiyorsak bir sporcu olarak BCAAalımını da dengelememiz gerekir. Yapılan araştırmalar sonucunda BCAA kullanımı sonrasında vücuda bir çok olumlu etkisinin olduğu ortaya çıkmıştır. Genel olarak antrenman öncesinde alınmaktadır. Antrenman öncesinde alındığında kişinin antrenmanda yorgunluk hissinin azaldığı görülmektedir. Protein parçalanmasını azaltarak daha zinde olmanızı sağlar. Aynı zamanda egzersiz sonrasındaki kas ağrıları içinde çok önemli bir yere sahiptir. Kullanım sonrasında kas ağrılarında azalışlar fark edilebilir. BCAA’lar tavuk, yumurta, somon, biftek gibi besinlerde bulunmaktadır. Aynı zamanda whey proteinde de bulunmaktadır. Vücudumuzun üretemedi amino asit olduğu için dışarıdan alınması gerekir. Buda bir sporcu için harici olarak BCAA alması gerektiğini gösterir. Belirli seviyedeki sporcular bundan yararlanarak kaslarındaki gelişmeleri desteklemektedir. Bcaa fiyatı performas açısından düşünüldügünde kullanılması gereken en iyi suplementler ürünler arasında yerini alır.
 
Kaslarımızı geliştirmek için farklı çeşitlerde takviyeler alabiliriz. Aynı zamanda beslenmemize de dikkat ederek en doğru şekilde kas inşasını gerçekleştirebiliriz. Ancak belirli seviyeler sonrasında yağ oranımız kaslarımızın estetik görünmesine engel olabilmektedir. Bu gibi durumlarda yağ oranının hızlı bir şekilde düşmesini istiyorsak Universal Animal Cuts gibi takviye ürünler kullanabiliriz. Termojenik yağ yakımı üzerine bileşenleri oluşturulan bu ürünü 3 hafta kesintisiz olarak kullanmanız gerekmektedir. İçerisinde koruyucu madde olarak zencefil kullanılmaktadır. Aynı zamanda çeşitli çay özleri de metabolizmanın hızlanması için formüle dahil edilmiştir. Kafein içeriği ile de sizin zinde olmanız sağlanmaktadır. Kahvaltı öncesinde aç karnına bol su ile tüketilmelidir. Daha sonrasında ise antrenmanlara ara vermeden devam edilmelidir. Gün içerisinde 8500 miligrama kadar yağ yakmanız için gerekli olan zemini sağlar. Fark edeceğiniz bir özelliği ise vücudunuzdaki gereksiz suların dışarı atılmasını sağlamaktadır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta hapı kullandığınızda beslenmenize de dikkat etmenizdir. Aşırı beslenme ve yağ yakımını büyük oranda engelleyecektir. Hap sizin iştahınızı da kontrol altına almanız için yardımcı olmaktadır. Bu sayede rahat bir şekilde yağ oranınızı düşürebilirsiniz. Universal animal cuts fiyatı ve performası açısından sporcular için en uygun yag yakıcı ürünler arasında gelmektedir.