Özel Avicenna Tıbbi Laboratuvar olarak, Ankara’dan tüm Türkiye’ye tıbbi araştırma ve analiz hizmetleri sunuyoruz. Laboratuvarımız, şehir içi ve şehir dışı kurye hizmetlerimiz ile profesyonellik, güven ve kalite sunuyoruz.

Yeni adresimiz ile Cinnah Caddesi üzerinden, özel laboratuvar merkezimizle kesintisiz hizmet sağlıyoruz. Biyokimya ve mikrobiyoloji birimlerinin yanı sıra patoloji hizmetleri sunuyoruz.

Dilediğiniz şehirden erişim sağlayabilir, test kataloğumuz ve analiz çalışmalarımız doğrultusunda tıbbı araştırma yelpazemizden faydalanabilirsiniz.

Avicenna Laboratuvar Hizmetleri

Ankara’nın tam donanımlı laboratuvarı olarak, TS EN ISO 15189 uluslararası sertifikasyonuna sahibiz. Steril koşullar, tarafız ve güvenilir hizmetlerimiz ile bireysel çalışmalar, devlet hastaneleri ve özel tıp merkezleri ile senkronize çalışmalar sunuyoruz.

700 üzerinde anlaşmalı kurum ile güçlü alt yapımız, profesyonel hizmet anlayışımız ve güvenilir faaliyetlerimizi sunuyoruz. Satış departmanı, servis bölümü ve tüm branşlarımızda alanının uzmanı kadromuz, güler yüzlü sunumlarıyla %100 hasta memnuniyeti sağlar.

Türkiye’nin Özel Laboratuvarı

Patoloji, Seroloji, Mikrobiyoloji, Biyokimya ve Hormon laboratuvarlarımız ile özel kurum olarak hizmet sunuyoruz. Ankara- Çankaya merkez ofisimiz ile haftanın altı günü kesintisiz hizmet veriyoruz. https://www.avicennalab.com.tr Web sayfamızdan 7/24 erişim sağlayabilir, randevu oluşturabilir ve test kataloğundan tüm birim hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz.

Hijyenik koşullar ve tamamen steril ulaştırma hizmetlerimiz ile özel kurye sistemimiz hem şehir içinde ve Ankara’nın tüm bölgelerinde hem de şehir dışında faaliyet gösteriyor.

Cinnah Caddesi 56/A Çankaya- Ankara adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Hizmetlerimiz ve tüm konularda bilgi almak, randevu oluşturmak için 312 440 1453 numaralı telefon hatlarımızdan erişim sağlayabilirsiniz.

Avicenna Hizmet Bölümleri

Tarafsız, doğru, güvenilir ve profesyonel hizmetlerimiz ile Avicenna Tıbbi Laboratuvar olarak, uluslararası kalite standartlarına sahibiz. Test kataloğu, laboratuvar genel bilgileri ve alfabetik şekilde hazırlanmış test listesine, online olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Daima müşteri memnuniyeti, güvenilir hizmet politikası ve en hızlı sonuçlandırma faaliyetlerimiz ile Türkiye’nin tam kapsamlı laboratuvarı olarak faaliyet gösteriyoruz. Alerjen testleri, lösemi testleri ve tüm branşlarda araştırma- analiz birimlerimizi inceleyebilir, sağlık araştırmaları ve analitik faz çalışmalarından yararlanabilirsiniz. Örnek toplama ve en güvenilir biçimde sonuçlandırmak üzere, kaliteli hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.