Penis Protezi, penis sertleşmesinin doğal yollarla gerçekleşmediği durumlarda ve aynı zamanda birçok farklı çarenin etki yapmadığı zamanlar geldiğinde, penis protezi operasyonu yapılmaktadır. Bu ana kadar farklı tedavi yöntemlerine cevap vermeyen hastalar için, yapay yollarla üretilmiş olan penis protezi profesyonel cerrahi uzmanları çerçevesinde gerçekleştirilir ve hayat boyu kullanım şansını sunar. Ancak burada unutulmaması gereken bu tedavi yöntemi gerçekleştirildiği andan itibaren herhangi bir şekilde geri dönüş olmaz. Yani hayat boyu penis protezi ile birlikte yaşanır.

Bunun temel nedeni ise penis iç kısmı olarak boşaltıldıktan sonra bu protez yerleştirilir. Sabit duran ya da katlama özelliği ile birlikte şişirme seçeneği kapsamında değişik özelliği bulunan bu ürünler, kişinin yaşadığı eğitim problemlerine tamamen çare üretmektedir. Her ne kadar uzmanların son çare olacak sunduğu bu operasyonel müdahale, aynı zamanda kesin olarak bir çözüm sağladığı için gerçekleştirilir.

Penis Protezi Çeşitleri

Genel çerçevede yapımı silikon malzeme yapısında üretimleri gerçekleştirilen penis protezi modelleri, penisin içerisine iki süngerimsi malzeme altında ürün yerleşimi ile sağlanır. Sabit tasarımlarının yanı sıra aynı zamanda katlama özelliği ile birlikte diğer yandan, su ile şişirilerek hazır hale getirilen penis protezi ürünleri de bulunmaktadır. Hayat boyu kullanılan ve her zaman sert hale kısa bir süre içerisinde getirilerek cinsel birleşme rahatlığı sunan bir tedavi yöntemi, yalnızca bu sisteme odaklı olarak çalışır. Yani konuya libido açısından bakılmak gerekirse herhangi bir etkisi olmaz.

Penis Protezi Nasıl Çalışır?

Hazneye doldurulan su ile birlikte rahatlıkla hazır ile getirilen penis protezi nasıl çalışır? Sorusuna tedavi seçeneği günümüzde en çok kullanılan yöntemler arasında ön plana çıkıyor. Genelde ilk başta psikolojik sorunlar arandıktan sonra ardından fiziksel açıdan eğer böyle bir durum var ise, o zaman ilaç tedavisine geçilir. Bütün bu durumlar işe yaramadığı zaman son ve kesin çare olarak cerrahi bir müdahale çerçevesinde protez müdahalesi yapılır. Bazı zamanlar meydana gelebilecek komplikasyonlar dışında, hasta İlk seferde tamamen sağlıklı bir hale gelir ve başarılı bir operasyon çerçevesinde; hayat boyu partneri ile beraber güzel bir birliktelik yaşama şansını elde edebilir.

Penis Protezi Fiyatları Hakkında

Penis protezi fiyatları günümüzde üç farklı model yapısı kapsamında penis protezi ürünü bulunmaktadır. Bunlar arasında bükülebilir protezler değerlendirilebilir. Her ne kadar daha uygun bir fiyat çerçevesinde bu tedavi yöntemi gerçekleştirilse dahi, penis protezi fiyatları yine de şeklinin bozulmadan her daim aynı görünüm kapsamında kaldığından dolayı hayat içinde görsel bir rahatsızlık ortaya çıkarır. Bu yüzden iki parçalı ya da üç parçalı şişirilebilir ürün seçenekleri ön plana çıkmaktadır. Bunlar içerisinden bir tercih yapılabilir ve hayat boyu kullanılabilecek penis protezi elde edilebilir. Geliştirilen teknik yöntemler çerçevesinde teknoloji ile birlikte artık çok daha kolay bir şekilde sağlanan bu yöntem, fiyatlara bağlı olarak bir seçim şansını da yanında getirmektedir. Detaylı bilgi için https://www.penisprotezi.biz/iletisim


Rize’nin Güneysu İlçe Stadında oynanan Elit U19 Ligi maçında sahaya giren köpek, maçın durmasına neden oldu oldu.

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U19 Ligi 9. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş U19 takımları karşı karşıya geldi. Güneysu İlçe Stadında oynanan maçın 59. dakikasında sahaya giren sokak köpeği, karşılaşmanın durmasına sebep oldu.

Çevre sakinleri tarafından "Garip" isminin verildiği öğrenilen sokak köpeği, saha görevlileri tarafından uzun süre dışarı çıkartılmaya çalışılırken, çare futbol topu ile bulundu. Çıkış kapısına doğru gönderilen futbol topunun peşinden koşması sağlanan sokak köpeği daha sonra sahadan çıkartılabildi. Yaklaşık 5 dakika duran karşılaşmanın sonunda Çaykur Rizespor U19 takımı, rakibi Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etti.

(İHA)