Konya Psikolog arayışında olanlar ilePanik atak hali, depresyon, çocuk ve ergen terapileri, çift ve aile terapileri, cinsel terapiler, EMDR terapisi, bilişsel davranış terapisi, çocuklarda okul fobisi, çocuklarda altını ıslatma problemleri yaşayanlara, Optimus Psikoloji merkezi çare olmaktadır. Gerekli tedaviler yapılmadığında kronikleşen problemler hücre ölümlerine yol açmakta buda yaşlanmayı beraberinde getirmektedir. Bazı durumlarda ise depresyon gibi hastayı intihara kadar sürükleyen sonuçlara varabilmektedir. Hastalığın iyi teşhis edilerek hangi bölümde tedavisinin yapılacağı uzman ekip tarafından bu merkezlerde hizmet olarak sunulmaktadır. Yanlış tedaviler insanı sonuca götürmeyeceği gibi hastanın tedaviye olan inancını da yitirmesine neden olabilmektedir.

Uzman Dr. Fatih Uğur

Aile ve Çocuk Psikoloğu uzman aile terapisti Psikoterapist Fatih Uğur sorunlarınıza çözüm olmaya devam etmektedir. Ailelerin yaşadığı problemler bireylerin kendilerini kötü hissetmelerine neden olmakta ve hayatın getireceği sorunlar ile mücadele etme gücün onlardan almaktadır. Sorunlarını çözemeyen bireyler eş ve arkadaşlarına konuları anlatmakta ancak konuştukları kişilerin bu konudaki bilgileriyeterli olmadığından yerinde teşhis, tedavi mümkün olmamaktadır. Çoğu zaman bu sorunlar cinsel problemlere de neden olmakta, sürdürülebilir düzgün bir aile hayatı yaşanamamaktadır. Bu ve benzeri problemlerin çoğunun sebebi fizyolojik bir bozukluğa bağlı olmayıp tamamen psikolojik etkenlerden kaynaklı olmaktadır. Bu sebeple uzman bir psikoterapist tarafından tedavi edilmeli sorunlardan kalıcı olarak kurtulmaya çalışılmalıdır. 

Optimus psikoloji merkezi desteği

Konya’da destek almak isteyen kişiler içinKonya aile terapisti arayışına Optimus Psikoloji merkezi çözüm olmaktadır. Rahatsızlığınıza yönelik tedavi için randevu oluşturmak ve Fatih Uğur hakkında daha detaylı bilgi edinmek adına https://optimumpsikoloji.com/ adresine giriş yapabilirsiniz. Bireylerin aşılamaz gördüğü, kanıksadığı birçok sorunu Psikoterapist Fatih Uğur’ın pratik çözümleri ile nasıl sonuca ulaştığını bu sitede yapılan yüzlerce yorumdan görebilmektesiniz. Yoğun ölüm korkusu yaşayanlar, ailevi sorunlar yaşayan bireyler, cinsel problemler yaşayanlar, depresif duygular yaşayanlar, panik atak hislerini atamayanlar, kaygı problemi çekenlerin kısa zamanda etkili sonuçlara ulaştığını bu yorumlardan da okumanız mümkündür. Girilen her seansta yaşadığınız rahatlama hissi bu merkezi tercih ederek ne derece yerinde bir karar verdiğinizi size düşündürecektir.