Fakat bu istekler kimi zaman çeşitli nedenlerden dolayı ertelenmek hatta belirli sağlık kontrollerinden geçmeyi gerektiriyor. Bu şekilde bebek sahibi olunmaya çalışılıyor. Fakat buna rağmen tedaviler sonuç vermiyorsa son çare olarak tüp bebek yapımına karar kılınıyor ve çalışmalar başlıyor. Hastane tüp bebek yapımında çiftlere yardımcı oluyor ve en kısa sürede tüp bebek yapmalarını sağlıyorlar.

Kaliteli Sperm Nakli

Spermleri olmayan ve çocuk sahibi olamayan kişiler içi tüp bebek yapımı sırasına dondurulmuş olan ve gayet kaliteli spermleri kullanıyorlar. Bu şekilde en sağlıklı tüp bebeklerin yapılmasına vesile oluyorlar. Ayrıca sperm nakli sırasına donör uyumu testi ve ayrıca çoklu doğum riski gibi durumlar hakkında bilgi veriyorlar. Aşılama işlemleri sırasında kesin olarak bilgi veriliyor. Bu şekilde aşı yapılıyor. Aşı yapıldığı sırada genetik olarak kaliteli spermlerin aşılanmasına özen gösteriliyor. Bu şekilde tüp bebek yapma çabalarının başarılı olması sağlanıyor.

Sağlıklı Yumurtalara Sahip Olun

Yumurta nakli sırasında 40 yaş altı olan bireyler ve üstü olan kadınlar olarak ayırt ediyorlar ve bu şekilde incelenen yumurta nakli yapılıyor. Yapıldığı sırada yumurtanın genetik rahatsızlık taşıyabilme riskinden kaynaklı olarak incelemeleri ve kadınları bilgilendirmeyi unutmuyorlar. Ayıca nakil yapıldıktan sonrada incelemeler devam ediyor. Herhangi bir olumsuz yapı ile karşılaşıldığında bebek alınıyor ve bu hastaların tüp bebek elde etme abaları büyük hüsran ile devam ediyor. Fakat elbette ki denemelere devam ediyorlar. Hastane çalışanları da desteklerini esirgemiyorlar.

Tüp Bebek Merkezi

2004 yılında büyük bir şölen ile açılan doğuş tüp bebek merkezi kısa bir süre sonra tüp bebek laboratuvarına sahip oldu. Hemen 1 yıl sonra bu kısımlar işlem yapmaya ve tüp bebek hizmeti vermeye başladı. Bu merkez şu an bile hizmetine devam ediyor. Yıl yıl içine yapılan yeni kısımlar ve genişletilen merkez şu an en başarılı tüp bebek yapan merkez hastaneler arasında yer alıyor. Sadece Türkiye genelinden değil yurt dışından bile nakil olmak veya tüp bebek yapmak için gelen hastalar mevcut.

Sağladığı İmkanlar ev Başarıları Nelerdir?

Uzak yerlerden gelen kişiler için konaklama ve diğer sosyal imkanları var ve bu şekilde azda olsa nakil olacak olan ailelere yardımcı oluyorlar. Bunun yanı sıra oldukça başarılı bir hastanedir. Sayısız aileye destek olan doğu tüp bebek merkezi halen hizmetine devam ediyor. Merkez bünyesinde yayınlanan son raporlara göre büyüklük ve yetkinliğine göre başarılı tüp bebek yapma oranlarına bakıldığında ilk sıralarda yer alıyor. Ayrıca yüksek kalitede doktorlara sahip olması tercih oranlarının artmasını sağlıyor.