Uzun yıllardan bu yana hizmet veren marka sahip olduğu özel formül ile istenilen etkinin kısa süre içerisinde elde edilebilmesine yardımcı olur. 

Markaya ait tüm ürünleri tek bir çatı altında inceleyebilmek için https://www.recete.com/sebamed/ internet sitesi incelenebilir. Kişisel bakıma yönelik pek çok ürün çeşidine sahip olan marka dünya çapında en çok tercih edilen dermokozmetik markaları arasında yer alır. Her bir ürün sağlıklı bir ciltte bulunması gereken pH 5.5 değerine sahiptir. Bu sayede Sebamed ürünleri cildin dengesini koruyarak bakım yapılabilmesine olanak tanır. 

Sebamed Cilt Bakım Ürünleri

Sebamed cilt bakım ürünleri kendi içerisinde cilt tiplerine göre hassas, kuru ve çok kuru, normal, karma ve yağlı, tüm cilt tipleri gibi seçeneklere ayrılır. Özellikle ciltle ilgili ürünlerde istenilen sonucun elde edilebilmesi için cilt tipinin iyi bilinmesi ve ona göre seçim yapılması önemlidir. Ürünler arasında kırışıklık için özel olarak üretilmiş krem ve serumlar da yer almaktadır. Sahip olduğu özelliklere kıyasla daha uygun fiyatlardan satışa sunulan bu cilt ürünleri içerisinde özellikle göz altı kremi, hassas ciltlere özel yüz, vücut ve makyaj temizleyici, cilt temizleme kalıbı gibi ürünler vardır. Bunlardan bazıları siteye özgü indirimlerle satışa sunulur. 

Sebamed Güneş Bakımı

Özellikle ilkbahar yaz sezonunda daha fazla ilgi gören Sebamed güneş bakım ürünleri içerisinde farklı özelliklere sahip güneş koruyucular yer alır. Çok yönlü koruyucu güneş kremi, güneş koruyucu losyon ve sprey, güneş sonrası losyon, bebekler için güneş koruyucu sprey ve krem en çok tercih edilen ürünler olarak bilinir. Bebekler için hazırlanmış olan güneş ürünlerinin koruyuculuk özelliği yetişkin ürünlerine kıyasla biraz daha fazladır. Genellikle otuz ya da elli faktörlü olarak üretilen bu krem ve losyonlar bebeğin hassas cildi ile uyum sağlar. Bu sayede bebeklerin cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korunmuş ve aynı zamanda beslenmiş olacaktır.