Bölgesel Zayıflama Nedir?

Zayıflama, bu sorundan mustarip olan kişiler için oldukça zor bir durumdur. Bölgesel zayıflama İstanbul, ise bu zorluğun çağ atlamış halidir. Çünkü doğru işlem ve tedavi uygulandıktan sonra, kilo vermek kesinlikle hayal değildir. Üstelik zaman geçtikçe bu hususta yapılan çalışmalar ve uygulanan yöntemler de artmaktadır. Beautyderm ise bölgesel zayıflama İstanbul şubeleri ile adından sıkça söz ettirmektedir. Çeşitli uygulamaların kombine edilerek yapıldığı bölgesel zayıflama hizmeti için www.beautyderm.com ‘ u ziyaret edebilirsiniz.

G5 Masajı Nedir?

G5 masajı İstanbul, titreşim temeli bir işlemdir ve yaymış olduğu hızlı titreşimler ile bölgesel zayıflamayı desteklemektedir. Fazla yağlar bu yöntem ile erimekte, yağların dolaşımı sağlanmakta ve selülitli görünüm yok edilmektedir.  Kaslar içerisinde çeşitli nedenlere bağlı olarak biriken laktik asit de yine bu yöntem ile vücuttan atılmaktadır. Bu işlem, kan dolaşımını hızlandırarak cilde hem canlı hem de esnek görüntüsünü geri kazandırmaktadır. Seans süreleri, ortalama 30 dakika olmaktadır.

G5 Masajının Faydaları Nelerdir?

G5 masajı, kolajen üretimini arttırarak cilde esnek bir yapı kazandırmasına ek, kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi ile de cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırmaktadır. Sıkılaştırma, yaşlanmanın önlenmesi, bölgesel olarak zayıflama ve selülitlerin giderilmesi ise bu işlemi diğer faydalarındandır.

Selülit Masajı Nedir?

Selülitler, beslenme ve hareketsizliğe bağlı olarak ortaya çıkabilmektedir. Bu sorununun giderilmesi için ise G5 masajı İstanbul etkili bir yöntemdir. selülit masajı, ciltteki esnekliği ve sıkılaşmayı destekleyerek selülitli görüntünün giderilmesini sağlamaktadır. Selülit, yalnızca kiloya bağlı olarak ortaya çıkmamaktadır. Zayıf olup kasları da zayıflayan bireylerde de bu sorun görülebilmektedir.

Selülit Masajı Nedir Ve Nasıl Uygulanır?

Bir cilt altı temelli sorun olan selülitin giderilmesi için en etkili yol masajdır. Selülit masajı İstanbul ile hem var olan selülit giderilebilmekte hem de yeni selülit oluşumu engellenebilmektedir. Kan akışını arttırması, ciltteki sıkılaşma ve elastik yapıyı güçlendirmesi gibi durumlar da selülit masajının etkili olmasını sağlamaktadır. Tabi tek başına masajın etkili olması da yüksek oranda mümkün değildir. Bu nedenle gerekli krem ve yağlarla tedaviye destek de uygulanır.

Bacak ve kalça gibi bölgelerde yoğun olarak ortaya çıkan selülit, kan dolaşımının hızlandırılması ile giderilebilmektedir. Böylelikle bir yaygın sorun da ağrısız ve cerrahi müdahalesiz hallolmaktadır.

NEDEN SELÜLİT MASAJINI TERCİH ETMELİSİNİZ?

Selülit, birçok zararlı duruma bağlı ortaya çıkmaktadır. Ancak bu zararlı durumların ortadan kaldırılması ile tekrar eski haline dönmemektedir. Yani, selülitlerin ortadan kalkması için yalnızca yiyecek ve içeceğe dikkat edilmesi yeterli değildir. Bu nedenle bir işlem veya tedavi şarttır. Çünkü selülit, bir dolaşım sistemi bozukluğudur. Belirli bir sistem ve rutin ile uygulanan selülit masajı ise, bu sorundan kurtulmak için yeterlidir.

SELÜLİT MASAJININ FAYDALARI

  • Bir dolaşım bozukluğu rahatsızlığı olan ve cildin alt tabakalarında oluşan selülit, tedavi edilirken kan akışını hızlandırıcı işlemler uygulanması cilde daha canlı ve parlak bir görünüm sağlamaktadır. 

  • Hücrenin yetersiz besleniyor olması gibi problemler de yine selülit masajı ile giderilmektedir

  • Selülit probleminin giderilmesi için spor ve diyetin gerekli olması, bireyin daha sağlıklı bir hayat sürmesini desteklemektedir.

  • Selülit masajı, cilde ihtiyaç duyduğu elastikiyeti kazandırmaktadır. 

  • Düzenli olarak uygulanan selülit masajı, hem var olan selülitleri gidermekte hem de oluşmakta olan selülitleri engellemektedir.