Salt likitler ile tüketilen pod mod elektronik sigaralar salt likitin yüksek miligram nikotini sayesinde sigarayı daha kolay bırakmanızı sağlayan bir ürün.Ufak ve taşınılabilir boyutu ile oldukça beğenilen bu ürünler hem fiyatı hem performansı sayesinde gün geçtikçe müşterisini bulmakta.

Bir çok yeni ürün ile satışını yaptığımız bu ürünler fiyat ve marka olarak performansa göre değişiklik göstermektedir.Bunlardan bazılarını aşşağıda listeyerek sizlere bilgiler vereceğiz.

Öncelikle çalışma mantığından biraz bahsedelim; pod mod elektronik sigaralar vaporesso,aspire,justfog gibi en bilindik markaların öncülüğünü ettiği bir cihaz türüdür.Bu tür sağlam markaların ürünleri olması sebebi ile güvenle kullanılabileceği ve sorunsuz bir ürün olduğu anlamınada gelmektedir.

Vaporesso markasının amiral gemisi olarak bilinen pod mod cihazı Renova Zero ürününden bahsedelim…

Vaporesso Renova Zero Pod Mod – ürünü 235TL satış fiyatı ile buharkeyf’in en çok satan pod modu olarak karşımıza çıkıyor.Bu ürün 2ml salt likit kapasitesi ile oldukça beğenilen ve kullanılan bir ürün.Performansı ise 650mah pil kapasitesi ile gün boyu içim sunmakta olan renova zero sigarası 7-12.5 watt aralığında sunduğu güç ile oldukça performanslı bir ürün.

Aspire ZQ Vİ Pod Mod – Aspire markasının en çok tercih edilen podu olan zq vi ise türkiyede en çok tercih edilen podlar arasında 2’ci sıramızda yer almakta.

Zero gibi 650Mah Bataryaya sahip olan aspire zq vi ürünü gün boyu içime uygun.4.2Watt güç çıkışı ile yarışı 2’ci sırada tamamlıyor.2ML tank salt likit kapasitesi bulunan zq vi cihazı oldukça masum görünümü ile en çok tercih edilen pod mod cihazlar listesinde.

Smoant Karat Pod Mod – Smoant markasının avrupada en çok kullanılan marka olması sebebi ile türkiyeye yeni yeni giriş yapan bu ürün oldukça beğenildi ve tercih edilmeye başladı.370Mah bataryası ile diğerlerinden biraz daha düşük bataryaya sahip olsada kalitesinden ödün vermeyen bir pod mod cihaz.Aynı şekilde çoğu pod mod gibi 2ml tank salt likit kapasitesine sahip olan bu ürün 245TL ile buharkeyf’de satışta.

Kısaca bahsettiğimiz tüm ürünler şuanda revanşda olan ve sigarayı bırakmanıza en çok destek sağlayacak teknoloki ile üretilmiş Pod Mod cihazlardır.

Daha Fazlasını ve çeşitlerimizi görmek için buharkeyf’i ziyaret edebilir aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanları ile güvenli bir şekilde Elektronik Sigara satın alabilirsiniz.

https://buharkeyf.co