Geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Falcao'nun Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyeceği belirtildi. Maldobet Casino   Fenerbahçe ile kozlarını Kadıköy'de paylaşacak olan Sarı-kırmızılı ekipte bu dev maç öncesinde flaş gelişmeler yaşandı. Uzun süredir sakatlığı bulunan Radamel Falcao takımla çalışmalara başladı. Süper Lig'de cumartesi günü Fenerbahçe ve Galatasaray arasında derbi maçı oynanacak. Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını bu kez Kadıköy'de paylaşacak. Maldobet

Takımla Çalışmalara Başladı

Maldobet Üyelik   Radamel Falcao'nun takımla çalışmalara başlaması sevindirici bir gelişme oldu. Teknik Direktör Fatih Terim tarafından hazırlanan özel idman programıyla çalışan Falcao'nun idman sırasında istekli olduğu görüldü. Galatasaray hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçı çalışmalarına bugün yaptığı çalışmalarla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmana oyuncuların tam kadro katıldığı görüldü. Oyuncular ısınma hareketleriyle antrenmana başlarken Radamel Falcao'nun, antrenmana diğer oyuncularla birlikte başlarken daha sonra kendi idman programını uyguladığı görüldü. 

Taraftarlar Falcao'yu Sabırsızlıkla Bekliyor

Takıma katıldığı günden bu yana bekleneni veremeyen Falcao için, Galatasaray taraftarı da suskunluğunu bozdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan bir grup Galatasaray taraftarı, Falcao'yu artık sahalarda görmek istiyoruz şeklinde göndermeler yaptı. Falcao'nun hafta sonundaki Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı konusu henüz netlik kazanmadı.

.