Bu uygulamalar arasında dikkat çekici olan birkaç önemli yöntem ayrıca fark yaratabilmeyi başarabilmiştir.

Altın İğne İle Gençleşme

Estetik bir takım uygulamalar gelişen yeni yöntemler sayesinde yalnızca belli bir yaş aralığının tercih ettiği yöntemlerin dışına çıkmış her yaş grubundaki kadınlara hitap eder duruma gelmiştir. Kadınların ilk estetik kaygılarından biri olan ince çizgiler, kırışıklıklar ve kaz ayaklarıdır.

altın iğne yöntemi kadın ya da erkek fark etmeksizin antiaging amaçlı uygulanan bir yöntem olarak bilinmesine rağmen daha genç yaşlardaki kişilerin yüzlerinde oluşan çukur, sivilce izlerine çözüm olması nedeniyle on sekiz yaş itibari ile uygulanmasında sakınca görülmemektedir.

Yöntem genişlemiş olan gözeneklerin daraltılması, ince çizgilerin giderilmesi, yüzde volum kaybının azaltılması ve derideki lekelerin renginin açılması içinde ayrıca uygulanmaktadır. Altın iğne ile uygulama sayesinde cildi onarmak, gençleştirmek, tazelemek ve güzelleştirmenin oldukça mümkün bir hale geldiği görülmektedir.

Dudaklarda Yaratılan Dolgunluk

dudak dolgusu işlemi daha dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak isteyenlerin başvurduğu bir yöntem olarak bilinmektedir. Bu uygulamanın en pratik yöntemi hyalüronik asit bazlı dolgu maddeleri gerçekleştirilmektedir. Yöntem ile yapısal olarak ince dudaklara sahip olan kişilere daha dolgun bir dudak görüntüsü sağlanmakta hem de yıllar içerisinde kaybolan hacim geri kazandırılmaktadır.

Yöntem için kullanılan etkin madde hyalüronik asit su moleküllerine bağlayarak etki elde edilmektedir. Bu sayede dolgunlaştırma ve biçimlendirmenin dışında dudaklara yoğun nem uygulaması da sağlanmaktadır.

İşlem son derece kısa süreli basit bir uygulama olarak göze çarpmaktadır. Öncesinde uygulanan kişinin herhangi bir sorun yaşamaması için anestezik etkili krem uygulanır bir süre beklendikten sonra işlem yapılmaktadır.

Dudaklara yapılan bu minik dokunuşların büyük farklar yarattığı göze çarpmaktadır.

Ciltte Yenilenme ve Gençleşme Sağlayan Yöntemler

Cildi yenileyen, canlılık veren, gençleştiren yöntemler çeşitlilikler göstermektedir. Cilt vitamin, elastik doku, kolajen azalmaları nedeniyle yaşlanma belirtileri göstermeye başlamaktadır.

Bu belirtiler ince çizgiler, kaz ayakları, sarkma, kırışıklık ve çökme olarak kendini gösterir. Genç ve sağlıklı cilde sahip olabilmenin bir çok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler arasında en çok bilinen ve uygulanan cilt gençleştirme yöntemleri ise; dolgu uygulamaları, botoks, yüze uygulanan mezoterapi ve lazer tedavisi olarak öne çıkmaktadır.

Daima dinamik, sağlıklı ve aktif görünmenin yolları gelişen teknoloji ve beraberinde ortaya çıkan yöntemler sayesinde mümkün hale gelmiş bulunmaktadır.