Firma özellikle uluslararası evden eve nakliyat hizmetleri ile yurt dışında marka haline gelmiştir. Firma, modern ve eşya taşıma için özel olarak tasarlanmış araç ve ekipmanları ile dünyanın her noktasında taşımacılık hizmeti vermektedir.

Firmanın Özellikleri

Firma lojistik grubu olarak, yapısını yurt dışı taşımacılığına en uygun şekilde yeniden tasarlamış ve geliştirmiştir. Dünya çapında verdiği hizmetler ve kurduğu işbirlikleri sayesinde, en kaliteli ve en uygun yurtdışına ev eşyası taşıma fiyatları ile de diğer şirketlerden öne çıkmaktadır. Firma lojistik sektörünün safhaları olan paketleme, ambalaj, depolama ve nakliyat konularında her türlü hizmeti verebilecek kapasiteye sahiptir. 

Firma kara, hava ve deniz taşımacılığı ile express taşımacılık hizmetleri vermektedir. Firma ambalaj ve paketleme işlemlerinde, tamamen yenilenebilir ve çevre dostu malzemeler kullanmaktadır. Dünyanın her bölgesine taşımacılık yapan firmanın araçları, C3 yetki belgesine sahiptir. Sürekli olarak müşteri sayısını arttıran firma, sanal ortamda da Almanya ev taşıma başlıklı aramalarda, en çok ziyaret edilen siteye sahiptir.

Uluslararası Nakliyat

Firma, yurtdışı evden eve taşıma hizmetleri kapsamında şu hizmetleri vermektedir;

  1. Zati eşya taşıma: firma, kişilerin zati eşyalarını, en güvenilir ve uluslararası taşımacılık kurallarına uygun olarak taşımaktadır.

  2. Ev eşyası taşıma: firma, bu hizmeti kara, hava ve deniz yolu alternatifleri ile veriyor. Firma eşyaların paketlenmesinden yüklenmesine, nakliyesinden tekrar yerleştirilmesine kadar tüm safhaları, uluslararası taşımacılık yasaları çerçevesinde yapmaktadır. Firma ayrıca her ülkenin uyguladığı (İngiltere ev taşıma gibi) özel kuralları da, taşımacılık hizmetlerinde uygulamaktadır. Müşteriler, firma yetkilileri ile iletişime geçerek, yurtdışı mobilya taşıma gibi özel eşya taşımacılık hizmetlerinden de faydalanabilirler.

  3. Şirket ve ofis taşıma: firma şirket ve ofis taşıma hizmetlerinde, eşyaların demonte haline getirilip paketlenmesi ve istenilen ülkeye nakliyesinden sonra tekrar kurulmasına kadar gerekli tüm hizmetleri sunmaktadır.

  4. Sanat eseri taşıma: firma sanat eserlerini (resim ve heykel gibi) gerekli belgeleri hazırlayarak ve özel olarak hazırlanmış ekipmanlar sayesinde, zarar görmeden taşıyor.

Firma, uluslararası taşımacılık hizmetlerini, konusunda deneyimli ve yasal mevzuata tam hakim lojistik personel ekibi ile en kısa sürede ve sorunsuz olarak gerçekleştiriyor.

Gümrükleme

Yurt dışı eşya taşımacılığının en önemli ayağını gümrükleme oluşturmaktadır. Her ülke ayrı gümrük kuralları uygulamaktadır. Firma yetkilileri, eşyanın taşınacağı ülkenin gümrük mevzuatını güncel olarak takip etmektedir. Ayrıca, ülkelerdeki irtibat personelleri sayesinde gümrükleme işlemlerinin hatasız ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Firma bu sayede müşterilerinin daha fazla ücret ödemesine de engel olmaktadır.

Depolama

Firma, müşterilerine uzun süre kullanmayacakları eşyaların depolanması konusunda da hizmet vermektedir. Firma depolama hizmetlerini (paketleme dahil) uluslararası standartlarda veriyor. Ayrıca, bekçili depolarda muhafaza ettiği eşyalar için ev ve iş yerlerinde muhafaza ederek yüksek kiraların ödenmemesini de sağlıyor. Firmanın depolama hizmetleri arasında ev eşyası, ofis ve şirket eşyaları ile arşiv depolama da bulunuyor.

Yurt İçi Nakliyat

Firma, yurt dışı nakliyatın yanı sıra, yurt içi nakliyatta da lider konumda bulunuyor. Firma, İstanbul şehir içi ve şehirlerarası nakliyat hizmetlerinde de modern araç ve profesyonel ekibi ile fark yaratıyor. Firma tüm taşımacılık hizmetlerini sigortalı ve garantili olarak gerçekleştiriyor.