TRABZON (AA) - Trabzon'da organ ve doku bağışı çalışmaları ve donör vaka oluşumunda katkı sunanlara teşekkür belgesi verildi.

Trabzon Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, organ ve doku bağışı çalışmaları ve donör vaka oluşumunda katkı sunanlara törenle belge verildiği belirtildi.

Törene, İl Sağlık Müdür Vekili Uzman Dr. Kemal Süleyman, Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Usta ve Sağlık, İlaç, Tıbbi Cihaz ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu, Başhekim Doç. Dr. Hülya Kılıç Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim Atalar, İdari ve Mali İşler Müdürü Sebahattin Okurer ve diğer yöneticilerin katıldığı ifade edildi.

Süleyman ve diğer yetkililerin, Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Op. Dr. İzzettin Kahraman, Organ ve Doku Nakli Koordinatörü hemşireleri Figen Bahça ve Nurkan Mert Şahin, Uzman Dr. Numan Ayhan, hemşireler Gülsen Eraydın, Keziban Kurt, Mefaret Kargı, Salih Bodur, Mehmet Sümer ve Sibel Gürsoy'a hastanedeki organ ve doku bağışı çalışmaları ve donör vaka oluşumundaki katkıları dolayısıyla teşekkür belgesi verdiği kaydedildi.