Neydi sorunumuz?

Süreklilik...

Yani Doksan dakikanın belki yarım saatinde etkili olabiliyorduk ve geri kalan dakikalar da neredeyse hiç yoktuk..

"Of be ne top oynuyoruz" dediğimiz dakikalar azdı ama bir umut ışığı var gibiydi..

Ben şahsen bu sorunumuzun her hafta üzerine koyularak giderilebileceğini görüyorum..

Haa önümüzde ki maç Galatasaray maçı,belki kafa tutabilmek için henüz erken ama ben çok kolay bir maç olacağını hiç sanmıyorum.

Yusuf ve Abdulkadir'in geçen senenin çok gerisinde olmaları,Burak Yılmaz'ın henüz sahne almamış olması,Toure'nin beklenenden iyi bir transfer oluşu,yerli ve genç yedeklerin çokluğu ve yüksek olmayan hedefler hep bu umut

ışığının nedenleri arasında.

Bu hafta da ilk yarı özellikle Sosa sazı eline almış gibi göründü.Biz ne kadar o eski Sosa değil desek de geldiği günden beri oynadığı en iyi futboldu bence.

Hakem yine bizim beklediğimiz gibiydi ve verdiği iki kritik karar sonrası iki gol yedik..Şaşırmadık yani..

Hakem ne kadar kötü niyetli olursa olsun en azından son dakika golünü böylesine önemli bir maçta,hele hele Galatasaray maçı öncesinde yememeliydik diye düşünüyorum.O maça daha moralli ve özgüvenli çıkabilirdik.

Oyunu yavaşlatma ve soğutma işini hiç yapamıyoruz.Fenerbahçe geçen sezon bir çok maçını bir farklı skorla kazandı.Resmen üzerlerine yattı da diyebiliriz.Peki bizim son dakika yediğimiz golleri bir hesaplayın bakalım.Çok büyük bir eksiklik bence..

Hakemi baskı altına alabilecek futbolcumuz yok.Dördüncü hakemin yanına kadar koşup siz ne yapıyorsunuz diyen bir teknik adamımız yok..Başkanımız zaten düşmüş para derdine..

Hatta tv de yorumcu olarak göreve başlayan Olcay Çakır bile uydurma bir faul ile beraberliği yakalayan Ankaragücü'ne anında reaksiyon gösteremedi.Devre arası sosyal medya hesaplarından eleştirileri görünce geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye misali yorum yapmak zorunda kaldı.Taşı gediğine zamanında oturtmak için orada olduğunu unutmamalı Sevgili Olcay Çakır.Bizi savunacak fazla yazar ve yorumcu yok çünkü spor programlarında.

Ünal Hoca'ya da bir hatırlatma yapmak lazım.Nasıl Sivas maçının 53.dakikasında Kucka'yı koyup oyunu tuttuysa bu hafta da en geç 70 de oyuna almalıydı.Onazi çok kötüydü ve resmen futbolcuyu saha da unuttu.

Son bir parantez de sevgili taraftarlarımıza açalım!!

Yusuf bu maçta 3 net gol pozisyonuna girmiş ve atılan iki golün hazırlık paslarını vererek bence üzerine düşeni fazlasıyla yapmışken ayağına gelen her topta homurdanmalar olmasını kabullenemiyorum.En azından üzerine

koyarak eski formunu yakalayacak gibi duruyor ama bizler övmek yerine sövmekten hoşlandığımız için tahammül edemiyoruz..

Futboldan da bu kadar anlıyor ve büyük bir tezat gösterip yerli de yerli deyip bir yerlerimizi yırtıyoruz....

Ben eminim ki yarın sahaya Hüseyin,Batuhan,Abdülkadir Parmak ve ya Semih Karadeniz ile çıkalım yine beğenmeyeceğiz,yine yerin dibine gömeceğiz..

O yüzden bence bu taraftara bu futbolcular fazla..

Sat bu gençleri başkan..

Bizde kurtulalım sen de..