61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel - Samet Emirzeoğlu

Trabzonspor geçtiğimiz hafta derbi mücadelesinde Galatasaray’ı 2-0 gibi net bir skor ile geçerken şehre Türkiye ve Dünya’nın dört bir yanından seyirci akını yaşanmıştı.
Maça giden ve ekran başında takip edenler mücadele sonrası Trabzon Meydan’ında coşkulu anlar yaşadı.

İBO “2-0 OLUR” 

Karşılaşma öncesi ise Akyazı’ya gitmek isteyen Senegalli Trabzonspor taraftarı İbrahim karşılaşmanın skorunun 2-0 olacağını söylemişti.

GÜNDEM OLDU

Şenol Güneş Medikal Park Arena Stadyumunda fotoğrafı çekilen İbrahim’in görüntüsü bir anda sosyal medyanın en çok paylaşılan fotoğrafı haline geldi.
Dünya’nın dört bir yanından Bordo Mavili taraftarların büyük destek verdiği İbrahim ile Trabzonspor ve hayatı hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

ATKISIZ, FORMASIZ GEZMİYOR

Senegalli İbrahim, İltica yaparak Trabzon’a gelmiş, bir Trabzon sevdalısı. Çorabına kadar Trabzonspor hastası. Atkısı, beresi, forması yanından hiç eksik olmuyor. Saat satarak geçimini sağlıyor. Tam 3 yıldır Trabzon’da hemen hemen herkesi tanıyor. Trabzonspor’un iç saha maçlarına gitmeye özen gösteriyor. Özellikle derbi maçlarını seviyor. Tek bir isteği var, Trabzonspor’un şampiyon olması ve Senegalli hemşerisi Ndoye ile tanışmak.