6 Şubat 2025 tarihli Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci hafta maçında Trabzonspor, 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu maçla birlikte açılışı yapılan Fuat Tosyalı Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Maç öncesi stadyumda dostluk havaları esse de maç sonu öyle bir durum olmadı.
Daha önce Bodrumspor’da görev yapan daha sonra aldığı başarısız sonuçlar sonrası takımdan kovulan Volkan Demirel hocalığıyla ses getiremeyince Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in sözlerini çarptırmış ve ülke gündemini meşgul etmişti.
Haliyle bu durum özellikle deprem bölgesinde yaşayan vatandaşları da etkiledi.
Karşılaşmanın bitimiyle birlikte bazı taraftarlar Şenol Güneş’e tepki gösterdi bazıları da hakaret etti.
Yardımcı Antrenör ve Şenol Güneş tribünlerden gelen bu tepkilere yanıtlar verirken hakaretler sonrası tribünde bulunan Trabzonspor yöneticileri de olaya dahil oldu.
Zeyyat Kafkas tribünden hakaret eden taraftarlarla sözlü tartışmaya girdi.
Araya girenler bu durumu güçlükle sakinleştirdi.