Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hisoğlu, toplantının ilk olmasının heyecan ve sorumluluğunu taşıdığını vurguladı.

Konuşmasında AK Parti’nin misyonuna dikkat çeken Hisoğlu, “AK Parti sadece bir siyasi hareket değil, bu toprakların binlerce yıllık medeniyet yürüyüşünün bugünkü temsilcisidir” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatan ve millet sevdasıyla çalıştıklarını dile getiren Hisoğlu, “Bu dava, bir bayrak yarışıdır” ifadelerini kullandı.

"Her gönüle dokunmaya çalıştık"

Göreve geldiklerinden bu yana vatandaşlarla gönül köprüleri kurduklarını belirten Hisoğlu, özellikle Ramazan ayında mahalle mahalle gezerek halkın taleplerini dinlediklerini ve sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun her kesimine temas ettiklerini ifade etti. Gazze’deki zulme karşı Trabzon’dan ses yükselttiklerini belirten Hisoğlu, Filistin’in özgür geleceğine inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

"Ortahisar’ı yeniden AK Parti belediyeciliğiyle buluşturacağız"

Konuşmasında mevcut belediyeyi eleştiren Hisoğlu, “Ortahisar ne yazık ki, meydan esnafını mağdur eden kent lokantası ve ekmek büfesinin dışında hizmet görmedi. Çöp kokularına ve düzensizliğe mahkûm edildi. Ortahisarlı vatandaşlarımız bu anlayışa mecbur değil” dedi.

Yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını ifade eden Hisoğlu, “Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek halkımızla yeniden buluşacağız. Ayrışmayacağız, birleşeceğiz ve Allah’ın izniyle Ortahisar’ı tekrar Türkiye’nin en gözde ilçelerinden biri yapacağız” diye konuştu.

"Bu dava için yılmadan çalışacağız"

AK Parti kadrolarının emeğini unutmadığını belirten Hisoğlu, tüm yönetim kademelerine ve önceki dönem başkanlarına teşekkür etti. “Bu bir ekip işidir. Her bir mahalle başkanımız ve yönetim kurulu üyemiz bu yapının taşıyıcı kolonlarıdır” diyen Hisoğlu, birlik ve beraberliğin altını çizdi.

Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajlarının yer aldığı bir video gösterimi yapıldığını belirten Hisoğlu, tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Kaynak: 61SAAT HABER MERKEZİ