Arrow izle denince akla gelen efsane yabancı dizi, yeni sezon bölümleriyle Diziay'da! Ünlü DC Comics kahramanı Green Arrow bir çizgi roman karakteridir. Arrow dizisi yeni sezon bölümlerinde yönetmen koltuğunda David Nutter oturuyor. Oldukça sevilen Arrow karakteri yeni sezon bölümleriyle Diziay’da sevenlerini bekliyor.

Arrow Dizisi Konusu Nedir? Arrow dizisi zengin bir adamın başından geçen gemi kazası sonrasında bir adaya düşerek mahsur kalmasıyla ve şehrine geri dönmesiyle kendi karakterindeki ve hayata dair bakış açısında oluşan değişimleri konu almaktadır.

Bu değişim onu bir süper kahramana dönüştürecektir. Bu dizide Stephen Amell, David Ramsey, Paul Blackhorne, Katie Cassidy, Colton Haynes, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Susanna Thompson gibi başarılı isimler rol almaktadır.

Arrow dizi karakterlerine can veren bu dizi 10 Ekim 2012 tarihli olarak ilk önce The CW kanalında yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin başlamasıyla beraber hayran kitlesi oldukça artmıştır. Büyük ilgi gören Arrow IMDB listesinde 8.0 puan alarak büyük başarı sergilemiştir. Aksiyon ve macera dalında başarıyla yeni bölümleri çekilen Arrow dizisi internet üzerinde de çok izlenen bir dizi olmaktadır.

Arrow Dizisi Oliver Queen Dizinin başkarakteri olan Oliver Queen babasıyla birlikte bir gemi yolculuğuna çıkar. Bu sırada gemi kazası geçirerek kaybolur. Starling şehrinin haznedarlarından olan Robert Queen ve Oliver gemi kazası sonucu kendisini feda ederek oğlunun hayatını kurtarmıştır. Ailesi her şeyden habersizdir ve Oliver Queen’in öldüğünü düşünmektedir. Oliver Queen ise gemi kazası sonrası Pasifik okyanusunda bir adaya düşmüş ve ada şartlarına uyum sağlayarak hayatta kalmaya çalışmaktadır.

Oliver’ın düştüğü adaya hiç kimse gelip gitmiyordur. Çünkü bu ada, en azılı katillerin atıldığı ıssız bir adadır. Arrow dizisinde Oliver karakteri bu adada 5 yıl geçirir. Ada yakınından geçen Çinli bir balıkçı sayesinde adadan kurtulmayı başarır. Ama şehrine geri döndüğünde artık eski zengin ve yaramaz çocuk değildir. 5 yıl boyunca adada acımasız ve kötü şartlarda vermiş olduğu yaşam mücadelesi Oliver’ın karakterini değiştirmiş ve onu neredeyse savaşçı bir makineye çevirmiştir.

Adaya düşmeden önce zengin bir adam olan Oliver şehre döndüğünde babasına verdiği sözü tutmak için çalışmalara başlar. Babası, yaptığı hataları Oliver’ın düzeltmesini istemiştir ve Oliver bu zorlu görevi babası tarafından aldığı için yerine getirmek ister.

Bu sırada annesini ve kız kardeşini de düşünmek zorundadır. Arrow dizisi yeni sezon bölümlerinde bu zorlu mücadele Oliver’ın peşini bırakmamaktadır. Bir yandan babasına verdiği sözü tutmak için çabalarken diğer yandan annesi ve kız kardeşinin hayatını korumaya çalışmaktadır. Heyecanla dolu bu dizi Diziay'da her hafta yeni bölümleri ile izleyicisini beklemektedir. Diziay'da Arrow dizisi severler heyecanlı yaşam savaşını izlerken çoğu zaman nefeslerini tutmaktadır.

Eğer Arrow son bölüm henüz izlememişseniz Diziay'dan eski ve yeni tüm sezonlara ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.