Filmin adından da anlayacağınız gibi Robot 216 rolünde karşımıza Ozan Güven çıkıyor ve elbette vazgeçilmez isimlerden bir tanesi olan Zafer Algöz de bu projede yer alacak olan bir diğer isim olarak karşımıza çıkıyor. Bu harika filmi sizler de Arif v 216 izle araması ile sitemizde bulabilir ve hd görüntü kalitesi ayrıcalığı ile izleyebilirsiniz. Beklentileri fazlasıyla karşılayacak olan harika bir film gibi görünüyor ve teaser ile birlikte bunu da net bir şekilde ortaya koymuş durumda.

Arif v 216 butonunu kullanarak filme ve teaser’a kısa sürede erişim sağlayabilir ve en azından fikir sahibi olabilirsiniz. Yeni dönem ile birlikte beyaz perdeyi ve gişeyi sallayacak olan bu harika komedi filmi ile ilgili en yeni bilgileri ve görüntüleri de yine sitemiz üzerinden alabilecek ve öğrenebileceksiniz.

Zafer Algöz ve Ozan Güven Değişmeyen İsimler Oldu!

Cem Yılmaz’ın birçok filminde rolleri paylaştığı bu özel isimler, yeni film ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Arif v 216 sansürsüz izle ayrıcalığını sizinle buluşturan sitemizden oyuncu kadrosu hakkında da detaylı bilgiler alabilirsiniz. Arif v 216 filmi hd izle butonu aktif hale geldiğinde film de sitedeki yerini almış olacak ve sizlere sunulacaktır. An itibarıyla Gupse Özay isminden bahsediliyor ve Seda Bakan ismi de yine kulislerde konuşulan isimlerden bir tanesi ancak henüz net bir bilgi olmadığı için bu isimleri sizlere sunmak çok da doğru olmayacaktır. Bizler de en az sizin kadar heyecanlanıyor ve kadro ile birlikte filmi de büyük bir heyecan ile bekliyoruz. Hiç şüphesiz güçlü ve kusursuz bir cast seçimi yapılacak ve bizlere de en iyileri sunulacaktır. Gelişmeler ve daha fazlası elimize ulaştığında yine bu adres üzerinden hızlı bir şekilde paylaşacak ve siz değerli sinema severlere ulaştıracağız.