Evlere kapandığımız bugünlerde hem eğlenceli hem de kaliteli vakit geçirmenin yollarından birisi de film izlemektir. Wfilmizle ailesi olarak kurulduğumuz günden bu yana hangi kategori olursa olsun en güzel yapımları www.wfilmizle.net kullanıcılarıyla buluşturuyoruz. 

frank.jpg

  • Frankenstein 

İngiliz bir yazar olan  Mary Shelley’ in kült eseri olan Frankestein kitabının sinemaya uyarlanmasıyla sinema severlerle buluşmuştur.  Genç bir bilim adamının yapmış olduğu deneyler sonucunda Frankestein ortaya çıkmıştır. Her ne kadar birçok kişi Frankestein’ in korkutucu olduğuna inansa da asıl korkutucu olan genç bilim adamı Henry Frankenstein’ dir. Frankenstein filmine hd film izle seçeneğiyle hızlıca ulaşabilirsiniz.

  • Kuşlar 

Korku filmi denildiğinde Korkunun Ustası unvanıyla akla gelen yönetmen Alfred Hitchcock’un en ünlü filmlerinden birisidir Kuşlar filmi.  1963 yılından izleyiciyle buluşan Kuşlar filmi yayına girdiği an itibariyle herkes tarafından ilgiyle karşılanarak sinema dünyası içerisinde de kült filmler arasındaki yerini almıştır. Güzel bir kadınla yakışıklı bir adamın evcil havyaların satıldığı bir dükkânda başlayan hikâyesi ne kadar korkutucu olabilir değil mi? Bunun cevabını film izledikten sonra vermeniz daha doğru olacaktır.

  • Kapan

Yen nesil korku sinemasının en güzel örneklerinden biri olan Kapan filminde hiç bir şey göründüğü gibi değil. Film içerisinde her şey muhteşem gözükse de ortada bir gariplik olduğunu ilk dakikadan itibaren anlayacaksınız. Siyahi bir erkekle beyaz bir kadının ilişkilerini üst seviye taşımak amacıyla kadının ailesinin evine gitmeleriyle hikaye başlıyor. Bundan sonrası için hazırlıklı olsanız iyi olur çünkü şaşırtıcı sahneleriyle filmin nasıl bittiğini anlayamayacaksınız.

saklambac-lanet-olasi-zenginler-635933-5.jpg

  • Saklambaç

Her şey genç bir kadının hayatının aşkıyla evlenmesiyle başlar. Hayallerinin aşkı gerçekten ana karakter Grace’ in düşündüğü kadar sevecen mi yoksa ruhunun derinliklerinde karanlık sırlar barındıran kötü bir adamıdır. Filmin sonuna kadar zaman zaman değişen hislerinizle adamın iyi mi kötü olduğuna karar veremeyeceksiniz. İzlediğiniz ise farkında olmayan kötü bir saklambaç oyununu oynamak zorunda bırakılan Grace’ in hayat mücadelesi. Filmi izleyenlerin her saniye korku ya da gerilim duygularını hissedeceklerini söyleyebiliriz.