Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2015-2016 sanat sezonunda beğeni ile izlenen ve ortalama 6 bin seyirciye ulaşarak izlenme rekoru kıran “46’lıklar” oyununu Rize’de oynadı. Kısa adı RİDOK olan Rize Doğal Kaynakları ve Yaban Hayatı Koruma Derneği, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun Rize’li tiyatroseverlerle buluşmasını sağladı.

Sosyal içerikli, komedi-dram tarzı, mizah tabanlı oyunlarla büyük beğeni toplayan ve her sezon izlenme rekoru kran Gugulumdakiler Tiyatrosu bu kez Rize’li tiyatroseverlerin gönlüne taht kurdu. Oyuna yoğun ilgi gösteren Rize’li tiyatroseverler güzel bir tiyatro akşamında bol bol kahkaha attı, zaman zaman da duygulu anlar yaşadı.  

RİDOK Yönetim Kurulu Başkanı Semih Mercan, Genel Sekreter Mustafa Sevindik ve yönetim kurulu üyelerinin ilgi ve desteği ile Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi salonunda yaklaşık 500 kişiye oynanan oyun büyük beğeni topladı. Coşkulu izleyici kitlesinin oyun süresince bitmeyen alkışı, oyun sonrasında dakikalarca süren ilgi ve fotoğraf çekimleriyle son buldu. Gugulumdakiler Tiyatrosu, coşkulu izleyici kitlesinin verdiği motivasyon ile sezonun Rize’de büyük keyif alarak noktaladı.