Endüstriyel su arıtma sistemlerinde içme suyundan atık suyuna kadar pek çok sıvı bazlı tesislerinizde, mühendislik çözümler sunarak temizlik noktasında hizmet veren bir firma olarak Liberta Kimya ve Mühendislik firmasından destek alabilirsiniz. Üretim ve endüstriyel alanlara ait tesislerde, birbirinden farklı enerji maliyetlerini göz önünde bulundurarak, şirketin işletme maliyetlerini düşürecek şekilde olabildiğince maksimum seviyede fayda alabilirsiniz.

Endüstriyel içme suyu, arıtma su ya da atık su gibi alanların birçoğunda çözüm üreten Libertakimya ile çalışarak, endüstriyel temizlikten tutun da bugün tekstil temizlik ürünlerinde, genel temizlik ürünleriyle ilgili çalışmalarda her anlamda destek ve yardım alabilirsiniz.

Endüstriyel temizlik makinelerine ait olarak bugün taksi tipinde kullanılan makinelerle köpük derecesi düşük, yer temizleme makineleriyle kimyasal olarak zemine ait istediğiniz her ortamda temizleme yaptırabilirsiniz. Buharlı temizleyiciler, daldırma tanklarıyla ve basınçlı yıkayıcılar sayesinde soğuk ve sıcak su kullanılarak ortamdaki zemin temizliğini en iyi şekilde sizlere sunar.

Günümüz şartlarında birçok modellerde endüstriyel temizlik ürünleri bulunmaktadır. Az köpüklü yağ, kir veya korozyon önleyen bu makineler dışında aynı zamanda yağ, kir, lastik izi çıkartan epoksi ve beton zeminleri temizleyen kimyasal temizleyici ürünlere kadar pek çok ürünlerden faydalanmak bu aşamada faydalıdır.

Birbirinden farklı kimyasal sektörde faal olup sizlere hizmet verecek değerde firmalar varken, alanında uzman ve profesyonel bir çalışma sergileyen, buna bağlı olarak hem makine gelişimi hem de en iyi şekilde ürün geliştirme yaparak hizmet sunan endüstriyel temizlik ürünleriyle siz de ofis, geniş iş yerleri, devlet kurumları, hastane veya oteller gibi geniş alanlara sahip yerlerde bu temizlik makinesi veya ürünlerinden kullanabilirsiniz.

Fabrikalarda, üretim tesisi alanlarında ise su şartlandırma çeşitleriyle beraber atık suyun arındırılması, doğaya karıştırılması gibi konularda da neler yapılması gerektiğine dair en iyi şekilde çalışma sürdürerek, doğru ve başarılı bir biçimde de temizlik ürünlerinin firmanız, faaliyet gösterdiğiniz alana uygun şekilde hazırlığını yaptırabilirsiniz. Bu aşamada su şartlandırma olarak tanımlanan süreçte, kimyasallarla suyun üretim hattında çamur, korozyon olması engellenerek en iyi şekilde endüstriyel suyun kimyasal kullanılarak kontrol altına işlevi uygulanmış olur. Bu ve benzer işlemlerin tamamında da Liberta Kimya firmasından dilediğiniz gibi bilgi ve destek alabilirsiniz.