SİVRİSİNEK

Yazıma bir veya birkaç sivrisinek zırıltısı ile başlamak istiyorum.
Cumhur kardeşim sözüm ona bir veya birkaç Rizelinin talihsiz sözlerini bana göndermiş.
Maçtan sonra bu zat şöyle demiş “Trabzon’u 7-0 yenen Antalyaspor’u kutluyor ve kardeş takım olarak ilan ediyoruz beter olsunlar” falan ..
Bak kardeşim ben sana Rizeli veya Rizesporlu diyemiyorum sen ve senin gibiler bu kadim 2 dost şehirin arasında yıllardır hep sivrisinek olup bu kardeş insanlara mikrop taşıdınız.
Karşılığında hep şehrinize takımınıza zarardan başka bir katkınız da olmadı. Hala daha farkında değilsiniz. Ufkunuz körelmiş herhâlde.
Şunu iyi bilin ki Rizeli hapşırsa Trabzonlu nezle olur bunu bilir bunu söylerim yıllardır da yazmışımdır.
Bu realiteyi iyi bilin iyi bilin ki Rizespor’un şampiyonluklarında hep Trabzonlu teknik adam Trabzonsporlu futbolcuların imzaları vardır. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın çabalarınız beyhudedir. Gerçeği değiştiremeyeceksiniz.
Size son sözüm lütfen gölge etmeyin.

OKAY VE ONUR

Maça gelince ligde kalma adına mucizeler arayan Rizespor ile kaptan Onur arasında oynanan karşılaşmada Trabzonspor galip gelmesini bildi.
Her daim olur mu olmaz tabi. Benim asıl tuhafıma giden şey bir takım 2-3 eksikle süzgeç gibi akıtır mı?
Anlam veremedim. Dinlenmek yaramadı zahir. Başka bir neden bulamıyorum. Taraftarları tarafından terkedilen Rizespor karşısında yerle bir oldular.
Kaptan tamı tamına 7 gollük pozisyona izin vermedi. Çıtı da çıkmadı “ne oluyoruz” diye. Kaptana tavsiyem çıtın çıkacak. Zira takım sana emanet lider olacaksın, bu formanın bu kadar ucuz olmadığının hesabı olacak.
Dünkü maçta bir Kaptan Onur bir de mangal yürekli Okay vardı gerisi hikâyeydi.