61SAAT HABER MERKEZİ
Günlerdir Trabzon’un gündemini meşkul eden AK Parti Trabzon İl Başkan adaylığı tartışması sona erdi.
10 aday arasından Haydar Revi AK Parti Trabzon İl Başkan adayı olarak ilan edildi.
Peki Başbakanlıkta neler oldu,
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun makamına 6 kişi birlikte çıktı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ile birlikte  İbrahim Keskin, Haydar Revi, Köksal Boz, Faruk Kanca, Ömer Topaloğlu’na Başbakan Davutoğlu hoşgeliniz arkadaşlar çok neşelisiniz dedi ve şöyle devam etti:

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ŞUNLARI SÖYLEDİ
Trabzon’un böyle güzel adaylarla birlikte Genel Merkezimize gelmesi bizi ayrıca memnun etti.

YAPTIĞIMIZ İSTİŞARELER SONUCU ORTAK ADAY OLARAK HAYDAR BEYİ BELİRLEDİK. 

Trabzon’da çok başarılı bir teşkilat var. Birliktelik var. Bunu Ankara’dan görüyor ve taktir ediyoruz. Dolayısıyla İnşallah Başarı çıtasını yükselterek Trabzon göğsümüzü kabartmaya devam edecektir. Bilrlik beraberlik içinde halkımıza hizmet etme noktasında partimizin daha büyük başarılarına hep birlikte şahit olacağız. Hepinize teşekkür ediyorum. Kongrede’de inşallah Trabzon’da olacağız’ ifadelerini kullandı.

GÜNNAR NELER SÖYLEDİ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Adnan Günnar’da Revi’yi tebrik ederek ‘Heydar Bey ve ekip arkadaşlarına yardımcı olabilmek için elimizden geleni fazlasıyla göstereceğiz. Burada tüm arkadaşlarımız büyük bir memnuniyetle kucaklaştık. Genel Merkez’de çok güzel bir ortam gözlemledim. Kararın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’ ifadelerini kullandı.

REVİ’DEN İLK AÇIKLAMALAR
AK Parti Trabzon İl Başkan adayı Haydar Revi ise ilk açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: Birbirinden değerli arkadaşlarla yeni Türkiye mücadelesinde yüklendiğimiz bu onurlu görev Trabzon’a hayırlı olsun.

Ben ve benim gibi Ankara’ya çağırılan tüm partili arkadaşlarımızdan, teşkilatlarımızdan, partililerimizden ne bir adım ilerdeyim.
Hep beraberiz. Omuz omuza yan yanayız. Trabzon önemli bir şehirdir. Adnan Günnar başkanımız bayrağı teslim aldığı yerden çok yükseklere çıkardı..
Şimdi Boz ve tüm arkadaşlar ile omuz omuza bayrağı daha yükseklere tırmandırarak görevimizi tamamlayıp teslim edeceğiz.
Allah hayırlı uğurlu etsin.