AK PARTİ TAM KADRO

AK Parti Bahçecik Mahallesi Seçim bürosunun açılışına AK Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu Eski Bakan Faruk Nafız Özak yanı sıra, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, Belediye Meclisi üyesi adayları Süleyman Aydoğdu, Kadir Soytemiz. Fatih Göktaş, Aydın Gürsoy,  Halil İbrahim Aydın, Havva Gümüş, AK Parti Eski İl Başkanı Erdoğan Beder, Eski İl yöneticisi Erol Birsen, çok sayıda partili ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

 MİLLET KENDİ İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’in Bahçecik Mahallesi seçim bürosunun açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Genç burada yaptığı konuşmada “Gerçekten bu bir seçim bürosu açılışı maşallah miting gibi olmuş. Coşkunuzdan ve heyecanınızdan dolayı teşekkür ederim. Hiçbir güç, sizleri bu saatte bu yağmurda bu alanda bu açılışta toplayamaz. Sadece sizleri bu meydanlara sizlere hizmet edenlere olan sevginiz toplayabilir.

Sadece, sizleri bu meydanlara Recep Tayyip Erdoğan sevgisi toplayabilir. Öncelikle Ortahisar İlçe Teşkilatımıza kadın kollarımıza, Gençlik kollarımıza İl Başkanlığımıza, mahalle başkanlığımıza, burada olan eski siyaset yaptığım arkadaşlarıma ve sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Bütün Trabzon’da büyük coşku var. Bütün Türkiye’de büyük coşku var. İnşallah önümüzdeki hafta Pazartesi günü saat 13’de Başbakanımızı büyük bir coşku ile karşılamaya hazır mısınız Ülkemizin üzerine bir takım oyunlar oynanmak isteniyor. İçeride ve dışarıda destekçiler var. Gezi olayları ile başladı. Şimdi devam ediyor.



Eğer bu seçimlerde biz oylarımızı artıramazsak Türkiye’yi karanlığa sürüklemeye çalışacaklar. Buna meydan vermeyeceğiz. Bu millet buna izin vermeyecek. Türkiye terörü bitirdi. Helikopterini, tankını yapacak duruma geldi. İşsizini düşünen, ekonomisini büyüten Türkiye, AK Parti’ye 30 Mart’ta zafer ilan edecek. Türkiye’nin geçmişine baktığımız zaman istikrarlı dönemlerde hep kalkınmanın yatırımın huzurun ve güvenin olduğu dönemler olmuştur.

Bunun dışındaki ihtilal, muhtıra ve koalisyon dönemleri ise Türkiye’nin geri gittiği dönemler olmuştur. Türkiye’nin 12 yıldır her alandaki istikrarı Türkiye’nin geldiği büyük bir dönüm olmuştur. Dünya büyük bir kriz geçirdi. Teğet bile olmadan Türkiye kalkınarak yoluna devam etti. Türkiye genelindeki bu büyük kalkınma hamlesinin bazı şehirlerde, yerleşim yerlerinde yansımadığını görmekteyiz. Trabzon bunlardan bir tanesidir” dedi.