AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerine hitaben konuşan Ekim, “Biliyorum ki sizlerin cesareti, yürekli duruşlarınız olmasaydı bugün bizler burada olamazdık.” dedi.

Duygulu anlar yaşandı
AK Parti İlçe Yönetim Kurulu’nun kaydadeğer bir vefa örneği göstererek yemekli bir organizasyonda bir araya geldiği İlçe Kurucu Yöneticileri, örnek bir kadirşinaslık göstererek kendilerini hatırlayan, yıllar geçmiş olmasına rağmen yeniden bir araya gelmelerini sağlayan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ile vesile olan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’e, yemeğe katılarak kendilerini onurlandıran Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’a teşekkür etti.
Dostane bir ortamda geçen ve kurucu yönetim kurulu üyeleri ile halen görevde bulunan İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin kaynaştıkları yemekte anılar tazelendi.
Milletvekili Adnan Günnar’ın hizmetleri ve emekleri için teşekkür ettiği Akçaabat İlçe Teşkilatı Kurucu Yöneticilerine plaket takdimi esnasında ise duygulu anlar yaşandı.

“Ekim’e tam destek”
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’in güçlü iktidarı Akçaabat’ta en iyi şekilde temsil edecek isim olarak olabilecek en isabetli aday olduğunu dile getiren Kurucu Yönetim Kurulu adına söz alanlar, bütün destekleriyle “Akçaabat için hız kesmeden devam” dediler.
Örnek bir dayanışmanın sergilendiği nezih ortamda bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, “Şu an bu salonda bulunanların cesareti, yürekli duruşları olmasaydı bugün bizler burada olamazdık. Sizin gibi bütün Türkiye’ye yayılmış gönüllü AK Parti neferleri olmasaydı bu kutlu dava, inandığımız bu hizmet yolu bizlere açık olamayacaktı.” diyerek Kurucu Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı mekânı paylaşıyor olmaktan onur duyduğunu, salondaki herkesin de kendisiyle aynı duyguyu paylaştığından emin olduğunu vurguladı.

“Ailenin ferdi olmaktan onur duyuyorum”
Belediye Başkan Adayı Ekim, AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan her zaman onur duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
“14 Ağustos 2001 günü Türk siyasi tarihine karanlıkları aydınlatan bir yıldız gibi doğan Adalet ve Kalkınma Partisi, ülkemizin o gün içerisinde bulunduğu zor şartları kendilerine dert edinmiş onurlu insanların varlığı sayesinde bugünlere gelebilmiş, kutlu bir davanın adıdır.
Bu kutlu davayı Türk Milletinin dirilişi yapan, birlikte Türkiye olmayı, büyüyen Türkiye olmayı bizlere öğreten, büyük ve güçlü Türkiye’nin temelinde; mimarı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında büyük emekleri, gayretleri, özverileriyle ak davanın gönül neferleri olarak ilk büyük adımı hepimiz adına o gün atmakta bir an tereddüt etmediniz. Sizlere sonsuz minnet duygularımı ifade etmek isterim.

“Kutlu davamızın adı insana hizmet”
AK Partimiz, insana hizmet düşüncesini eksenine almış bir kutlu davanın adı olarak bizleri aynı çatı altında toplayarak kimsesizlerin sesi olmamıza, mazlum coğrafyaların umudu olmamıza vesile olmuştur. 
Genel Başkanımız, dava adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktığımız, yürüdüğümüz, önemli mesafeler kat ettiğimiz AK Parti’yi milletin partisi yapan şu an burada, bu salonda olduğu gibi cefa ile vefanın kardeşliğidir. İyi ki vardınız. İyi ki yine, yeniden birlikteyiz.”

Cumur duygulandırdı
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın 40 kişiden oluşan ve tamamına yakınının yer aldığı yemekli toplantıda vefat eden Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Cumur’la yaşanmışlıklar ve ortak hatıralar aktarılırken ise son derece duygusal anların yaşandığı gözlendi.