Çünkü çok önemli transferler grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından taçlandırılacaktı.
Öylede oldu. Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, göreve gelir gelmez transfer çalışmalarına başlamış ve Of’ta AK Parti’li olmayan 4 belde belediye başkanını ikna ederek AK Parti kadrolarına katmıştı. Bugünkü grup toplantısında AK Parti’ye katılan;

Demokrat Parti’den Ak Parti’ye geçen Bölümlü Belediye Başkanı İsmail Mercan’a,

DP’den Ak Parti’ye geçen Eskipazar Belediye Başkanı Mehmet Ayaz’a,

SP'den AK Parti'ye geçen Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün'e ve

Bağımsız belediye başkanı iken Ak Pati’ye geçen Uğurlu Belediye Başkanı İsmail Hakkı Yalçınkaya’ya rozetlerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı.

Rozetleri takarken duyduğu memnuniyet Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gözlerinden okunurken, bu başarıda büyük emeği olan ve ilçe başkanlığı çok tartışılan Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’da Başbakan Erdoğan’ın büyük taktirini kazandı. Grup toplantısında sadece partiye katılanların değil, katılım törenine katılmak için Ankara’ya giden Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin’in, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk’ün, Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel'in, Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’nun ve tüm misafirleri grup toplantısında ağırlayan Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’ında isminin tek tek anons edilmesi, grup toplantısına diğer illerden katılan partililerce şaşkınlıkla karşılandı ve “Helal olsun Trabzonlulara, her yerde gündeme oturuyorlar” denilmesine vesile oldu. Öte yandan of İlçe Başkan Yardımcısı Vahap Öztel'de toplantıya katılan isimler arasındaydı.