AK Parti Trabzon Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Trabzon Hamamızade Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Divan Başkanlığı’nı Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın yaptığı toplantıya Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yürütme Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.


TEŞKİLATLA BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPABİLECEK
Yapılan istişare toplantısında ağırlıklı olarak Trabzon ile ilgili sorunlara, 2014 seçimlerine ve projelere değinildi. Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar 2014 seçimleri için teşkilatlar olarak şimdiden belediye başkan adaylarımızı araştırmaya başlamaları gerektiğini belirterek, “Halka yönelik adaylarımızı halka hizmet edecek ve teşkilatlarımızla başarılı çalışmalar yapabilecek adaylarımızı şimdiden belirlemeliyiz. Ama bunu açıklamaya gerek yok. Havuzumuzu oluşturmalı ve ona göre de 2014 seçimlerinde sayın başbakanımızın Trabzon’dan beklediği en az yüzde 61’lik oyu alabilmek için profesyonelce çalışmalıyız.





BELEDİYE BAŞKANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Biz teşkilatlar olarak belediye başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Hizmet bizim halkla kaynaşan yüzümüzdür. Halkın sıkıntılarını çözmeye çalışan çalışmalarımızdır. Bu vesile ile sizlere elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Teşkilatlarımızla Belediye Başkanlarımızın uyumlu çalışması bizlere büyük sevinç veriyor” dedi.


2014'TE TRABZON BÜYÜK ŞEHİR OLACAK
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise 2014 yerel seçimlerine ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, “ Trabzon’umuz yerel seçimlerde Büyükşehir oluyor. Trabzon’da tıpkı İstanbul ve Kocaeli şehirleri gibi tüm sınırlarıyla Büyükşehir olacaktır. Belde belediyelerinde çalışan kardeşlerimizin hiç birisi boşta kalmayacak, belde belediyelerinin makine ve araçları da en iyi şekilde oldukları yerde hizmet vermeye devam edecektir” ifadelerine yer verdi.


HEDE YÜZDE 70 ORANINDADIR
Son olarak söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’da yerel yönetimler danışma meclisi toplantılarının önemine vurgu yaparak, “Bu tür toplantılar teşkilatlar için çok önemlidir. Teşkilatlarımız düzenli olarak bu toplantılarla seçimlere daha iyi hazırlanıyorlar. Bizim ilk seçimde hedefimiz yüzde 70 oy oranıdır” şeklinde konuştu. Toplantı daha sonra AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın başkanlığında basına kapalı devam etti.