Yaklaşan mahalli idareler yerel seçimleri öncesi seçim çalışmasını yoğun bir programla sürdüren Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, vatandaşlarla samimi ortamlarda bir araya gelip projelerini anlatıyor, beklentileri dinliyor.

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, belediye başkanı seçilmesi halinde makamda oturan değil halkın, hizmetin, çalışmaların mahallinde olan bir belediye başkanı anlayışı ile çalışacağını belirterek, "Allah bize 29'lu yaşlarda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyaset yapmayı nasip etti. Hizmetin ne anlama geldiğini vebalinin idraki ile çalışacağımdan Ortahisar'lı hemşerilerimin şüphesi olmasın" dedi.

FARKLI BİR BELEDİYECİLİK OLACAK

Genç, Belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; "Derdimiz ve gayemiz bu yaştan sonra belediye makamında oturmak değildir. Zira Mevla 29 'lu yaşlarda il başkanı milletvekili adayı olmayı nasip etti. Hizmetin nimet olduğunun farkına çok erken yaşlarda varmış bir hemşeriniz olarak her zaman aynı düsturla görevimi yerine getireceğim. Makamında oturan değil canla başla çalışan bir anlayışla hizmet etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye başkanı olduğu dönemde vatandaşın belediyeye şikayet için değil teşekkür için gelecek düzeye getirileceğini vurgulayan Genç, "İşte biz böyle bir belediyecilik anlayışını getirmek istiyoruz. Belediye başkanına intikal etmeden önce ilgili birimlerce sorunların çözülmesi ilkesi ile bizden sonra da bozulmayacak bir sistem kurmak niyetindeyiz" dedi.

İŞİ EHLİNE VERECEĞİZ

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkanı Adayı Ahmet Metin Genç, Belediye Başkanı seçilmesi halinde "ben her şeyi bilirim" politikası yerine "işi ehline emanet" ederek, katılımcı fikirlerin ışığında hizmet politikası üreteceklerini söyledi. Belediyeciliğin öncelikle ekip işi olduğunun altını çizen Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, "Ben her şeyi biliyorum demiyorum, ben her şeyi tek başıma yaparım demiyorum. Ama bildiğim bir şey var o da Ortahisar 'da yapılacak işlerde işin ehlinin kim olduğunu çok iyi biliyorum. Yeni bir proje yapılacaksa bunu tüm yönleri ile ele alacağız. İşin uzmanı mühendis, mimar, şehir bölge planlamacı her kimden fikir almamız gerekiyorsa kapısını çalacağız. Yanlışını doğrusunu ortaya koyup iki günü kurtaracak değil Ortahisar'ın 50 yılını, 100 yılı aydınlatacak projeleri hayata geçireceğiz. Burada Dışarı çıktığımız andan itibaren benim sizden, sizin benden bir Trabzonlu Ortahisar'lı vatandaş olma adına hiçbir farkımız yok. Otopark sorunu varsa benim de sorunum. Yol sorunu varsa benim de sorunum, kültür sanat faaliyetlerinde eksiklik varsa bu benimde eksikliğim. Demek ki aynı dertlerden, sıkıntılardan hepimiz muzdarip olduğumuz gibi bu eksiklikleri giderdiğimizde yine hepimiz aynı huzuru, mutluluğu yaşayacağız "diye konuştu. - Trabzon