AK Parti’nin Trabzon’da en sorunlu seçimlerden birini yaşadığı Of’ta iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Önce ileri bir tarihe ertelenen kongre yapılmamış ardından ise Genel Merkezin takdiri ile Hakan Terzioğlu Başkanlığa getirilmişti. Terzioğlu’nun Başkanlığa getirilmesinin üzerinden çok geçmeden bu kez AK parti Of’ta mezaj krizi ile sarsıldı. Şimdi ise Of’ta ‘Islak imza’şoku yaşanıyor.


AK Parti Of İlçe Başkan adayı Ünal Çelik, zehir zemberek iddialarla gündemi sarstı.
Of’ta ki bir önceki yönetimin sahte imzalarla düşürüldüğünü ileri süren Çelik, “Seçim hakkı elimizden sahtecilikle alınmıştır” dedi.




AK PARTİ OF İLÇE BAŞKAN ADAYI ÇELİK, ZEHİR ZEMBEREK İDDİALARLA GÜNDEMİ SARSTI


SAHTE İMZALARLA YÖNETİM DÜŞTÜ
Yazılı bir açıklama yapan Çelik, “24 Aralık’ta yapılması planlanan AK Parti Of İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi hukuksuz bir şekilde ertelenmiş olup atama yoluna gidilmiştir. Mecut yönetim istifa ettirilerek bu hukuksuzluğa bir yenisi eklenmiştir. Bugüne kadar bu haksızlığın giderilmesi için hiçbir adım atılmadı, çok bekledik. Tüm girişimlerimize rağmen bu hukuksuzluk giderilmedi. İşin en acı ve en vahim durumu ise yönetim kurulunun ve özellikle yedek üyelerin sahte imzaları (ıslak) atılarak yönetim düşürülmüştür. Sahte ve ıslak imza kullanılarak yönetimi düşürenler ilçemize hangi adaleti sağlayacaklarını düşünmelilerdir” dedi.


BABAKANA BİLDİRECEĞİZ
HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ
GENEL MERKEZİN MESAJLARI
TERZİOĞLU: BENİM BİLGİM YOK
ÇAPOĞLU: BENİ İLGİLENDİRMEZ



HABERİN DEVAMI 2. SAYFADA





BAŞBAKAN’A BİLDİRECEĞİZ
Konuyu Başkan Erdoğan’a bildireceklerini ifade eden Çelik, “Bütün delegeyi ve teşkilatları hiçe sayarak bu sahteciliği yapanlar ve bu işin üzerine hemen atlayarak koltuğa oturanlar hemen silkinip kendine gelerek bu işi derhal düzeltmeleri gerekir.Of'u kucaklayacağız diyenler kucaklanacak duruma düştüler.Partimize bir zarar gelmesin diye bu işi açığa vurmamak için çok bekledik ancak bu işi fırsat bilenler bu yanlışlığı ve sahteciliği gidermediler. Bu yanlışlığın düzeltilmesi için tüm çabalarımıza rağmen bizi kimse kaale almadı. Kendi heva ve hevesleri uğruna koltuğa oturma pahasına AK Partimize ve Başbakanımıza zarar verme cüretini göstererek sahte imzaları kullanarak yönetimi düşürmüşlerdir. Bu sahteciliğin üzerine oturmak hangi ahlaka ve vicdana sığar onu teşkilatların delegelerin ve üyelerin takdirine bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.

HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ
“Buradan sorumlu olan ve koltukta bulunanlara sesleniyorum.eğer bu yanlış ve sahtekarlık 24 saat içinde düzeltilmez ve bu yanlıştan çok acilen dönülmezse tüm hukuki süreçleri başlatacağız” diyerek sözlerine devam eden Çelik, “Bu imzaların asıllarını isteyeceğiz. Faksla verilen istifaların hiç bir hukuki dayanağı olmayıp asılları istenecektir.Görüştüğümüz ve yerine sahte imza atılan birçok yedek üye şahitlik yapmaya ve şikayette bulunmaya hazır olduklarını söylemektedirler. AK Partimizin ak gibi adına kimse leke süremez ve bu lekenin üzerinde oturamaz. Benim asli vazifem bu sahteciliği önleyip partimizin ismine yakışır adaleti sağlamaktır. Hukuki süreci ve parti iç tüzüğünü harekete geçirip istifaların aslını isteyeceğiz.Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada bu parti kongresini yapıp tüm teşkilat mensupları olarak kucaklaşacağız” dedi.




ESKİ BAŞKAN ÇAPOĞLU, YENİ BAŞKAN TERZİOĞLU'NU GÖREVİ BÖYLE DEVRETMİŞTİ


GENEL MERKEZİN MESAJLARI
Genel Merkez tarafından çekilen mesajlara da dikkat çeken Çelik, “Genel merkezimizin delegelere çekmiş olduğu mesajın anlamını herkes çok iyi kavramalı ve gereğini çok acilen yerine getirmelidir.Teşkilatçılık sıradan bir iş olmayıp, akil adamların mutlak surette teşkilatlara sahip çıkması gerektiğini biliyoruz.Bu sahte istifalar ve kullanılan sahte (ıslak) imzaların sahipleri teşkilata sahip çıkarak vicdanlarının sesini dinlemiş sorumluluğunu üzerlerine hissetmiş ve parti sorumluğunu yerine getirmeye hazır olduklarını bizlere bildirmişlerdi” ifadelerini kullandı.


TERZİOĞLU: BİLGİM YOK
Seçimlerin ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Genel Merkezin atamasıyla iş başına gelen yeni başkan Hakan Terzioğlu ise, “Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Eski ilçe başkanı istifaları alıp genel merkeze gönderdiğini biliyorum” dedi.


ÇAPOĞLU: BEN YOKUM
Eski Başkan Fazlı Çapoğlu ise, konuyla ilgili soruları sinirli bir ifadeyle, “Ben işlerin dışındayım. Artık yokum. Bu beni ilgilendirmez” diye konuştu.


HABERİ OKUMAK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN