Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleri, İşitme Engelliler Derneğini ziyaret ederek, engellilerin sorunlarını dinledi.

Ortahisar'da bulunan işitme engelliler derneğin de engelli vatandaşları ziyaret eden İlçe Başkanı Temel Altunbaş, engelli vatandaşların sorunlarının çözümünün bir güne sığmayacağının bilincinde olduklarını, toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan engellilerimiz için İlçe Başkanlığı olarak bu konuda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Başkan Altunbaş, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Biz engelli vatandaşlarımız için ne yapabiliriz, sorunlarına nasıl ortak çözüm üretebiliriz diye derneğinize ziyaret yapıyoruz. Birbirimizle yardımlaşıp dertlerimize derman bulmaya çalışacağız. Hem kişisel olarak, hem de bir ilçe başkanı olarak tüm halkı birbiriyle barışık, mutlu, huzur içinde yaşayan, engelsiz bir Trabzon için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Altunbaş'ın bu anlamlı sürpriz ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getiren engelli vatandaşlar ve aileleri, Başkan Altunbaş'ın kendilerine her zaman destek verdiklerini ve ziyaret ettiğini birçok konuda da yardımcı olduğunu, bundan sonrada vereceği destekten dolayı teşekkür ettiklerini söylediler