2014 Martında yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesinde aday adayları bir bir netleşmeye başladı.

Trabzon’un Arsin ilçesinden işadamı Abdülkerim Özdemir, Arsin Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıklayarak dilekçesini AK Parti Arsin İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu’na teslim etti.

Başkan Hacıhasanoğlu, Özdemir’in aday adaylığı için ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunurken, Özdemir de kazananın Türkiye ve Arsin olacağı bir seçim süreci diledi.

Başvuru sonrası kısa bir açıklama yapan Özdemir, yaptığı hizmetlerle milletin yüzünü güldüren, Türkiye’ye çağ atlatan AK Parti’den hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.

“Daha yaşanılabilir bir Arsin için çalışacağız”

AK Parti iktidarında ülkenin her köşesinde büyük gelişmeler yaşandığını, Arsin ilçesinin de önemli hizmetler aldığını dile getiren Özdemir, “Partimizi büyük çoğunlukla iktidara taşıyan ve üçüncü dönemde de iktidar veren Milletimizin olduğu gibi bizlerin de AK Parti’ye olan inancı ve güveni tamdır. ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ anlayışını siyasetine rehber eden AK kadrolarda yer almak ve bu hizmet sürecinde aktif olarak görev yapmak için Arsin ilçemizden Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. İlçe halkının destek ve teveccühü ile çıktığım bu yolda, önemli hizmetler yapacağıma olan inancım tamdır. Hedefimiz daha da gelişmiş ve kalkınmış, daha yaşanılabilir bir Arsin için çalışmaktır. Parti teşkilatımız başvurumuzu değerlendirir ve aday olarak açıklanırsak, işimizde gösterdiğimiz titizlik ve başarıyı, belediyecilikte de göstereceğimize inanıyoruz” dedi.

“Kazananın Arsin olacağı bir seçim süreci diliyorum”

Diğer aday adaylarına da süreçte başarılar dileyen Özdemir, “Aday kim olursa olsun, kazananın ülkemiz, partimiz ve ilçemiz olacağı bir seçim süreci diliyorum. Aday adayı arkadaşlarımın da bu anlayışla hareket edeceğine inanıyorum. Bizlere yakışan da budur. Hem aday adaylığımız hem de seçim süreci hayırlı olsun” değerlendirmesinde bulundu.