MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yüzsüzlük terörün yüz görümlüğü, arsızlık hıyanetin tutunduğu daldır. Bir yanda 'barış' diyorlar, diğer yanda fistan giyip katliam yapıyorlar" ifadesini kullandı.
BARIŞ DEYİP FİSTANLA KATLİAM YAPANLAR
Bahçeli, twitter üzerinden, son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin şunları söyledi:
"Şu ülke tablosuna bakınız; ağlaya ağlaya gözyaşları kurudu, yana yana ciğerler kül oldu. Türkiye dört bir koldan ölüm salgınına tutuldu" ifadesini kullanan Bahçeli, her gün omuzlarda tabutlar taşındığını belirtti. Bu kirli ve kanlı saldırıların nereye kadar süreceğinin bilinmediğini belirten Bahçeli, "Barış; şiddet ve cinayetlerin kılıfı olmuş, özgürlük ve demokrasi de şerefsizliğin sığınağı haline getirilmiş. Her şey ters, her şey yanlış. Yüzsüzlük terörün yüz görümlüğü, arsızlık hıyanetin tutunduğu daldır. Bir yanda 'barış' diyorlar, diğer yanda fistan giyip katliam yapıyorlar. Barış; tahriş ve tahrif edilmiş, anlam ve içeriği tasfiye edilmiş, aynı zamanda düşmanların eline düşmüş tutsak bir kavramdır. Gerçek bu. Barış ya da çözüm terörizmin korunağı, kötülüğün ve kötü emellerin beşiğidir. Bu beşikte çocuklar sallanmıyor, babaları sallandırılıyor.
DOĞUDA PUSU KURUP, KUZU POSTUNA BÜRÜNENLER
Doğuda pusu atıp, batıda kuzu postuna bürünenler; haberiniz olsun, taktığınız maskeler, içine girdiğiniz etekler hiçbirinizi kurtaramayacak. Bakıyorsunuz, katiller masumları öldürüyor, dönüyor barış diyorlar. Can evimizden vuranlar, çok geçmeden çözümcü kisvesine bürünüyorlar.
GÖMÜLMESİ GEREKEN SİLAH DEĞİL.. O ELLER KIRILMALI
Gömülen masum evlatlarımızdır, umutlardır, dipdiri hayallerdir. Şimdi de deniyor ki silahların susması değil, gömülmesi lazımmış. Ne var ki gömülen masum evlatlarımızdır, umutlardır, dipdiri hayallerdir. Silahları gömerlerse bir gün tekrar çıkarırlar. Eğer silahlar ve silah tutan eller kırılırsa asıl o zaman bahar gelir bu cennet vatana. Çözüm süreci buzdolabına alınmış, öyle ifade ediyorlar. Asıl küllenmesi gereken süreçtir, çözümü buzdolabına kaldırmak bozulmasına önlemdir.