Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ankaradaki Geleneksel iftar programının ikincisi Ankara’daki İller Bankası Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Yemeğe Bakan Bayraktar, Yardımcısı Muhammet Balta, Bölge Müdürleri, İl Müdürlri, bakanlık çalışanları, Trabzonlu bürokratlar, Trabzonlu işadamları ve Trabzon basını katıldı.Yemekte konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar şunları söyledi, “ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak bu yıl ikinci iftar yemeğimizi düzenliyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizleri var etsin.

Biz bu ramazan ayında sorumlu bir ülkenin insanları olarak, 1,5 milyarlık islam dünyası 54 bağımsız ülkeyle idame olmakta. Somalide aç müslümanlar var, Filistin’de, Arıkan’da, Afganistan’da Suriye’de islam alemi zor durumda. Tüm dünya müslümanları bekneltisini ve gözünü Türkiye’ye dikmiştir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var.

DAVETTE KİMLER VARDI-FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



Terör belasıda ne yazık ki ülkemizde büyük acılara neden oluyor. Daha geçen gün 8 ciğerparimiz şehit oldu. Dünde bir mehmetçiğimiz uzaktan kumandalı bomba ile şehit düştü. Türk Milletinin başı sağolsu. Allah ailesine sabırlar ihsan etsin. İnşallah terör beşasından da bu ülke kurtulacaktır. Çok şerefli bir mazimiz var. Hep birlikte bu belaları def edeceğiz.

Bakanlığımız hem çevre konusunda dünyanın geldiği konum itibariyle küresel ısınmadan derelere, denizlere ve yatırıma kadar. Temiz bir çevrenin oluşması için çalışacağız. 81 ildeki müdürlüğümüz, 22 ildeki bölge müdürlüğümüz ve 18 ildeki İlbank Bölge Müdürlüğümüzle çalışarak kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız. Kimsenn başını öne eğdirmeyeceğiz”.