Şehidin babası Yahya Erzi'ye sarılarak teselli eden Bakan Yardımcısı Balta, aileye Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın başsağlığı mesajını getirdiğini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Şırnak'ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Erzi'nin Osmaniye'deki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Şehit evine Vali Yardımcısı Nail Anlar, Ak Parti Milletvekili Suat Önal ile birlikte gelen Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, "Başbakanımızın sizlere başsağlığı dilekleri var. Selamları var. Ben bunu sizlere ifade etmek istiyorum. Biz ne söylesek az, biliyorum ki ateş düştüğü yeri yakar. Şehidimizin mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır, sağlık, sıhhat versin. Ben de sizin bir evladınızım. Bir sıkıntınız, bir sorununuz olursa her zaman yanınızdayım. Beni her zaman arayabilirsiniz." dedi.

Şehit Hasan Erzi'nin üvey annesi Fatma Erzi ise Bakan Yardımcısı Balta'ya, "Allah sizden razı olsun. Ayaklarınıza sağlık. Bizim yüreğimiz yandı, kimselerin yüreği yanmasın." diyerek gözyaşı döktü.