Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanlığı Tanıtma ve Halkla ilişkiler birim başkanlığının Fatih Parkında açtığı üyelik ve tanıtım standına ilçe başkanı Barış SANDIKCI, Tanıtma Başkanı Güngör ORHAN, Halkla ilişkiler başkanı Ayhan NİŞANCI katıldı.

Akçaabat Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Barış Sandıkçı yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı olarak Türkiye’deki siyasete zarafet ve nezaket katmak için çıktığımız bu hak davayı halkımıza anlatmak için yapılan bu çalışmaların hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Siyaset karşınızdakileri sadece eleştirmek, karşınızdakilerin eksik ve yanlışlarını ortaya çıkarmak olmadığını bizler yaşayarak insanımıza anlatacağız. Kendi projelerimizi ve doğrularımızı ihlas ve samimi olarak yaşayarak, yaparak ve yazarak anlatmaya devam edeceğiz. 

Hakkı hak bilip hakkın yanında, batılı batıl bilip batılın karşısında olacağız.

Zamanın firavunlarına boyun eğmeyen zilletle yaşamaktansa izzetle şehadete yürümeyi tercih eden Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi'ye de Allah’tan rahmet diliyorum. 
Ve bir kez daha üyelik ve tanıtım standımızın çalışmalarını yapan birim başkanlarıma ve gençlik kolları başkanım Resul ALTIN’a ayrıca yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.