AK Parti'de 1 Kasım seçimleri için milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından Trabzon 5. sıra adayı Avukat Salih Cora birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Her zaman olduğu gibi bir ve beraber olursak bu seçimden çok farklı ve çok olumlu bir sonuç alacağımıza yürekten inanıyorum. Bir başka ifade ile yüreğimde taşıdığım inanç, arkadaşlarım ve teşkilatlarının gayreti ile 5.sıradan seçilerek bir başarı hikayesi yazacağız. Daha da açık konuşmak gerekirse iyi ki beşinci sıradan aday gösterildim; bu sayede gerçek dost ve arkadaşlarımızın, hemşehrilerimizin bizleri nasıl sahiplendiğini bir kez daha görme ve gösterme fırsatına sahip olacağız. Onlarla biz tek nefes tek yürek olacağız.” dedi.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ
Siyasi hayatının tamamında AK Parti'nin bir neferi olarak hareket ettiğini belirten Cora, “Hiç bir kuşku yok ki AK Parti'nin bir neferi olarak dünden daha fazla çalışacağım.Hasetlik yapanlara, önümüze engel koymaya çalışanlara, bizi yolumuzdan döndürmeye gayret edenlere aldırmadan işimize bakacağız. AK Parti'yi yeniden tek başına iktidara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçerken artık bir oyun bile çok büyük bir önemi var. Biz de bu bir oyu ülkemize faydalı olmak adına partimize kazandırmak için gecemizi gündüzümüze katarak yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

1 KASIM'A KADAR DURMAK YOK
1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin sorunlarının çözümü için kritik bir öneme sahip olduğunu söyleyen Salih Cora,”Türkiye'nin sorunlarının çözüm adresi AK Parti'dir. Bunu aziz milletimiz çok iyi bilmektedir ve partimize gösterdikleri teveccüh ile de göstermektedirler. Tek güç kaynağımız olan milletimiz bize yine güç verecek ve Türkiye daha aydınlık yarınlara emin adımlarla AK Parti ile koşmaya devam edecektir. AK Parti'nin milletvekili adayı olarak değil vatanını ve milletini seven bir AK Parti neferi olarak 1 Kasım'a kadar bize durmak, dinlenmek, yorulmak, uyuşukluk ve bıkkınlık göstermek yok. Ortaya koyacağımız gayretle partimiz inşallah 1 Kasım gecesi büyük zaferlerine bir yenisini daha ekleyecektir.Gayret bizden zafer Allah’tandır.” dedi.