Başkanı Ahmet Kaya, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkla iç içe olduklarını belirterek, bu gezilerde partililerin ve vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını kaydetti.

3.Nolu Erdoğdu Mahallesini ziyaret eden Kaya ve Merkez İlçe Yönetimi burada da kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Kaya, burada yaptığı konuşmada, "Siyasilerin sadece seçimden seçime geziler yapma işini bitirdik. Her an vatandaşın yanındayız. Mahalle gezilerimiz artarak devam ediyor. Planlı, programlı çalışmalarımızla ve sizlerin desteğiyle Trabzon Belediyesi seçimlerini tekrar kazanacağız. Çünkü bu şehre CHP’li Belediye çok yakışıyor, belediyecilik bizim işimiz” dedi.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Kaya, daha sonra mahalle sakinlerini dinledi. Söz alan bir mahalle sakini; “Evlerimize su basmıyor. Mecburen Hidrofor kullanmak zorundayız. Bir evde musluk açıldığında Hidrofor devreye giriyor, Ses yapıyor, elektrik harcıyor. Her ay hidrofor arızası, hidrofor elektrik parası ve bir sürü sıkıntı çekiyoruz. Bu ay 6 bin lira para ödedik. Yazık değil mi bize? Belediyeye defalarca müracaat ettik, bu sıkıntıyı ilettik yardımcı olmadılar. Yukarıdaki depodan su verseler bu sıkıntımız kalmayacak ” dedi.
Bir diğer vatandaşta, “Erdoğdu yolu patates tarlası gibi, bir an önce yapılması ve asfaltlanması lazım” dedi.


Tekrar söz alan Kaya; “Yurdun her yanında büyük sıkıntılar ve mağduriyetler yaşanıyor. Gittiğimiz her yerde işsizlik sıkıntısı dile getiriliyor. Terör sıkıntısı dile getiriliyor. Toplum umutsuz ama biz değiliz, Çünkü umut biziz" dedi.