Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeniden düzenlenecek olan Çömlekçi mahallesinde basın açıklaması yapan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’a cevap İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’dan geldi. CHP Trabzon yönetimini boş işlerle uğraşmakla suçlayan Günnar “CHP Trabzon İl Başkanı Sn Yavuz Karan’ın kentsel dönüşümlere modern yaşam alanlarına karşı duran açıklamaları bizleri hayrete düşürmüştür. Trabzon CHP’li belediye başkanın yaptıklarını da gördü, AK Partli belediye başkanın yaptıklarını da gördü. Seçimlere giderken biz proje üretirken kendileri kayıkçı kavgası yaptı. Trabzon Belediyesin de CHP döneminde yapılanları da AK Parti yapmıştır. Bu sözümüzün de her zaman arkasındayız” dedi.

CHP ŞOV, AK PARTİ İŞ YAPIYOR !

Sn. Karan ve arkadaşları bir pozda Erdoğdu yolunda, Ayasofya’da Meydan Parkın da, Atasu Barajın da, Zağnos ta, Tabakhane de versinler. Ama buralarda herhalde kadraja giremeyecekleri için poz veremiyorlar. Peki ne istiyorlar diye serzenişte bulunan Günnar “Belediye Başkanımız Sn. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çömlekçi’de kentsel dönüşüm için uğraşmasın mı? Şehrin en önemli projelerinden biri olan Çömlekçi kentsel dönüşümü gerçekleştirmesin mi ? Geç kaldınız Sn. Karan geç . Belediye başkanımızda bizde sizden çok önce defalarca Çömlekçi ye gittik. Halkımızın dilek ve temennilerini dinledik. Tüm hassasiyetlerini tespit ettik. Trabzon’un rüyasına “rant alanı” diyerek karşı çıkıyorsunuz. Siz 10-15 kişilik ekibinizle şov yapıyorsunuz. Biz 750 bin kişilik Trabzon için proje üretip iş yapıyoruz. Siz görmüyorsunuz. Siz Trabzon ve Türkiye’deki gelişmeleri de görmüyorsunuz. Çömlekçi Kentsel Dönüşüm projesi sizinde dediğiniz gibi 10 dakikalık bilgisayar oyunlarıyla gerçekleşmez. Söz verdiğimiz gibi proje hak sahipleriyle anlaşma noktasına gelmiş ve devam etmektedir” diye konuştu.

UYAN EY CHP UYAN!

Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “ Uyan ey CHP uyan! Siz bu kafayla belediye başkanımızı ve onun üzerinden AK Parti’den oy devşireceğinizi mi sanıyorsunuz? Her zaman ki gibi yine yanılıyorsunuz. Siz değil mi siniz okullardaki kıyafet serbestliğine bile laiklik elden gidiyor diyerek eleştiren? Siz değil mi siniz Atasuyu yapın o bile yeter diyen? Biz sizi iyi biliyoruz. Halkımızda çok iyi biliyor. Bu anlayışla yakında Çömlekçi’nin mezbelelik sokaklarını da bulamayacaksınız. Çömlekçi, sakinlerine yaraşır yaşanabilir kent atmosferine ulaşacaktır. AK Belediyecilikle Trabzon Dönüşüyor ve değişiyor.