61 SAAT HABER SERVİSİ – Berkay Güntekin

Dün yaptığı açıklama ile İYİ Partiye geçtiğini açıklayan Ortahisar Belediyesi MHP Grup Başkanı Davut Çakıroğlu 61Saat’e konuştu.

İYİ Parti il yöneticilerinin eski MHP’lilerden olmaması kulislerine cevap veren Çakıroğlu yeni partinin kurulmasında MHP’lilerin, ilke sorunu yaşadığını ve varlıklarının anlamını yitirmesi sonucu istifa edip İYİ Partiyi kurduklarını hatırlattı. Çakıroğlu seçilecek olan il Başkanlarının dünya görüşü içerisinde hayata bakmaları gerektiğini belirtip “MHP’den ayrılan arkadaşlarımız, ılımlı yaklaşarak bütün anlayışları bir çatı altına toplamayı başarmışlardır.” dedi.

BİR GÖREV VERİLİRSE HAZIRIM!

İYİ Parti Trabzon il Başkanlığı'nın kendisine iletilmesi durumunda hazır olduğunu söyleyen Çakıroğlu “Bugüne kadar ortaya koyduklarım klişeden uzak, hiç kimseyi o partiden, o görüşten diye ayırmadan herkesi hemşerim olarak gördüm. Bundan sonrada adil durup, hemşerim olarak görmeye devam edeceğim. Yeni bir partide böyle bir görev verilirse toplumda da bir karşılığım varsa önceden de söylediğim gibi hazır olduğumu söylüyorum. Bu görev sadece il başkanlığı için değil meclis üyeliği ve partideki bütün görevler dahil hazır olduğumu söylüyorum.” diye konuştu.