AK Parti Beşikdüzü ilçe teşkilatı tarafından Dillioğlu Tesislerinde birlik beraber ve dayanışma yemeği düzenlendi. 'Araba iyi gidiyor. Giden arabanın frenine basarak siz inin başka bir şoför binecek demek hem teşkilatçılıkta, hem de Beşikdüzü’ne hizmet noktasında eksiklik olur, diye düşünüyorum.”diyen Başkan Demirci; ilçede yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi verdi.
Demirci; 13 Mayıs 2010 tarihinde genel merkezimiz tarafından ilçe başkanlığına getirildim. Aynı zamanda İl Genel Meclisi üyeliği görevini yürütmekteyim. Bu görevler bizi asla ve asla şımartmamıştır. Verilen her görev sorumluluğumuzu artırmıştır. Bu makam ve mevkileri asla bir güç aracı olarak kullanmadık. Biz biliyoruz ki bu makam ve mevkiler gelip geçicidir. Asıl olan hoş bir seda bırakmaktır. Sizlerin iyi ve kötü günlerinde de yanınızdayız. Biz AK Parti sevdalısıyız. Biz Beşikdüzü sevdalısıyız. Bizim derdimiz ilçemiz tüm sorunlarını çözme derdidir. Bu birlik beraberlik olduğu sürece her türlü sorunun üstesinde geleceğiz.”dedi.



“Biz makam ve mevki peşinde değiliz.”diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Demirci; “AK Parti olarak Beşikdüzü’nde hata yapma lüksümüz yok. İnşallah hep beraber, hep birlikte partimizi ve ilçemizin ufkunu daha ileri noktalara getireceğiz. Teşkilat olarak sizlerin desteğini istiyoruz. Genel merkezim başarılı olan yönetimlerin devamı yönünde kararı var. Şimdi düşününki yolda iyi giden kaptanı, şoförü iyi olan bir araba var. Araba iyi gidiyor. Giden arabanın frenine basarak siz inin başka bir şoför binecek demek hem teşkilatçılıkta, hem de Beşikdüzü’ne hizmet noktasında eksiklik olur diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.