Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Mahir Küçük, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Birleşmiş Milletler Kalkınma Örgütünde halen çalışmalarını sürdüren Dr. Küçük, aldığı yurt içi ve dışı eğitimlerle ve ortaya koyduğu projelerle, 10 yılı aşkın üst düzey bürokratik tecrübesiyle şimdide siyasette halkın temsilcisi olarak ülkeye hizmet etmek istediğini belirtti.

Ülkenin AK Parti Hükümetlerinin başarılı yönetimiyle hızlı ve kesintisiz bir kalkınma sürecine girdiğini ifade eden Dr. Küçük,  “ Bu yükselişin devamının ilk şartı istikrar ve uygulanan siyasi, sosyal ve ekonomik politikalarının millîliğidir. Bunun için çok çalışılması ve bilinçli hareket edilmesi gerekir. Bu konuda yediden yetmişe her vatandaşına büyük görevler düşmektedir. Her fert yaptığı iş ve görevle alakalı olarak ülkem için ulvi bir görev yaptığı anlayışına erişmesi gerekir ”dedi.

Milli eğitim ve öğretim politikalarıyla  yarının yöneticileri olacak olan her vatan evladının bu minval üzerine yetiştirilmesi gerektiğini, bu nesilleri yetiştirmede başta anneler olmak üzere eğitimcilere  büyük görevler düştüğünü belirten Dr. Küçük, " Çalışılmadan bilim ve teknolojiye erişmek mümkün değil. Yetişen genç beyinlerimizin ülke içinde işlendirilmesi gerekmektedir. Bunun içinde genç beyinlerin bu konuda çokça teşvik edilmesi ve cesaretlendirilmesi gerekir ”dedi.

Halen Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim, Kültür Organizasyonu Türkiye Milli Komisyonu, İnsan ve Biyosfer Programı Başkanlığı görevine devam eden Dr. Küçük,  "Temel amacımız, ülkenin gelişmişlik seviyesinin arttırılması, insanımıza hak ettiği daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşanabilir bir Türkiye kurmak " diyerek sözlerine son verdi.