AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca organize edilen programlar çerçevesinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Devlet Eski Bakanı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, beraberindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Trabzon’un en işlek caddelerinden olan Kunduracılar Caddesinde Esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Güzergâhta bulunan işyerlerine tek tek uğrayıp esnaflarla, hem sohbet edip, hem de sorunlarını dinleyen Özak, işyerlerinde alışveriş yapan ve yol üzerinde bulunan vatandaşlarla da uzun uzun görüşerek hatırlarını sordu.

ÖZAK: “HERGÜN HALKIMIZIN İÇERİSİNDEYİZ”

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada “Halkımızın bizlere verdiği vekaletin gereği olarak, sorunları yerinde görmek, talep ve önerileri dinlemek için her zamana halkla iç içe oluyoruz. Biz AK Parti olarak seçimden seçime değil her zaman halkımızla beraberiz. Bugün Kunduracılar caddesinde yarın Değirmende, Uzun sokakta, Boztepe’de(vs). Halktan kopuk bir siyaset anlayışını hiç bir zaman kabul etmedik. Biz sorumluğumuzun farkındayız. Çok ağır ve vebali büyük bir görevi yerine getirmekteyiz. Her zaman bu bilinç içerisinde durmadan, yorulmadan milletimiz, ülkemiz için hizmet yolunda koşturuyoruz. Biz başkaları gibi değiliz, farklıyız. AK Parti iktidarı asla günü kurtarmak için geçici işler yapmadı. Ülke ve millet yararına kaynakları doğru kullanıp, israf etmeden kalıcı eserler kazandırdı. AK Parti ve dünya lideri Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde iktidarla halk buluştu, kucaklaştı. Ülkemize hizmet için göreve talip olduk ve bunun gereği neyse yerine getirilmesi noktasında tüm AK Parti kadroları var gücüyle çalıştık ve çalışmaya devem ediyoruz. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda inanılmaz hizmetler yapıldı. Hem hukuksal hem de Anayasal olarak düzenlemelerin yanında, ekonomik ve sosyal hayatı ilgilendiren, dış politikadan sanayide çalışan çırağın sorunlarına kadar hepsi tek tek ele alınıyor. Dünya global krizle boğuşurken bir çok Avrupa ülkesinde ve Avrupa'da onlarca banka batmışken Türkiye gelişmekte olan ülkeler bazında ön sıralara gelmiştir. Halkımızın ve sizlerin sayesinde AK Parti her geçen gün oylarını daha da artırarak büyümektedir. Gücünü halktan alan Ak Parti büyümeye devam edecektir.'' diye konuştu.



GÜNNAR: HALKIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ

AK Parti İl başkanı Dr. Adnan Günnar’da esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak şu şekilde konuştu: “Ak Partinin ve Sayın Başbakanımızın da önemli gördüğü bir husus halkın içinde, halkla birlikte olmaktır. Esnafımız bizim için çok önemli. Ekonomimizin kalbi esnafımızın iş yerinde atıyor. Esnafımız da alışveriş yapan halkımız da yarına güvenle bakıyor korkmadan huzurla alışverişini yapıyor. Halkımıza müteşekkiriz, 11 yılda bize güvendiler. Yaptıklarımız yapacaklarımız teminatı olduğu için halkımıza yapacaklarımızı anlatıyoruz. Trabzon başta olmak üzere Türkiye’de çok şey iyileşti, ama yapılacak çok şey daha var. Ziyaretler esnasında Milletvekilimiz ve bizlere yoğun ilgi gösteren esnaflarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”.