Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim gezilerine devam ediyor.

Esnafların ve vatandaşların güler yüzü ile birlikte hayır duasıyla karşılanan AK Partili Ortahisar belediye başkan adayı, Av. Ahmet Metin Genç, ziyaretleri sırasında insanların problemlerine kulak verip onlarla sohbet etti.

Trabzon büyükşehir belediyesi ve yeni kurulan Ortahisar İlçesinin önemine vurgu yapan Genç,"Trabzon, ülkemizin en önemli şehirlerinden bir tanesidir. Yıllardan beri dışarıdan hep büyükşehir unvanıyla bilinen bir kentti. 30 Mart'tan sonra Doğu Karadenizin en büyük ilçesi olan Ortahisar ilçesinde, ilçemize yakışır bir şekilde büyük projelerle tanıştırmak için yola çıktık. Bu yolda siz değerli halkımızla birlikte Ortahisar ilçesini Türkiye'nin marka ilçeleri arasına sokarak, birlikte iz bırakacak bir anlayış yöneteceğiz. Bu güne kadar ben her zaman vatandaşlarımızın içerisinde oldum ve bundan sonrada vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağım" dedi.

Belediye Başkan adayı Av. Ahmet Metin Genç, belediyeciliğin tamamen vatandaşımıza hizmet manasına geldiğini vurgulayarak, "Belediyecilik hizmet işidir. Bizimde amacımız Trabzon'a ve Ortahisar'a hizmet etmektir. Bu yola çıkmamızdaki en büyük etken vatandaşlarımızın yanında olup sizlere layık olduğunuz yatırımı ve hizmeti getirme arzumuzdur. Beni burada hepiniz tanıyorsunuzdur, bu güne kadar yapmış olduğum çalışmalar ortadadır. Artık Ortahisar'la birlikte iz bırakacak bir belediye anlayışı ile Ortahisar'ı sizlerle birlikte yönetmeye talibim" diye konuştu. - Trabzon