Sabah ilk iş olarak eşiyle birlikte evlerinin bulunduğu Karşıyaka Mahallesi'nden dolmuşa binen Zorluoğlu çifti, hem yolculuk yaptı hem de yolcularla sohbet etti. Dolmuşta Başkan Adayı Zorluoğlu ile karşılaşmanın sürprizini yaşayan Trabzonlular, şehre dair ihtiyaç ve taleplerini Zorluoğlu’na anlatma fırsatı buldu.

GÜLÜMSETEN DİYALOGLAR 
Hem şoför esnafı hem de yolcularla keyifli sohbetler gerçekleştiren ve vatandaşla girdikleri eğlenceli diyaloglar ile dolmuşta seyahat eden herkesi zaman zaman gülümseten Zorluoğlu çifti, kent meydanında indikten sonra Pelitli istikametine giden başka bir dolmuşa bindi.

Trabzonluların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun, gönül belediyeciliği anlayışını şimdiden sahaya yansıtması ise halkın büyük takdirini topladı.

TEVAZU VE SAMİMİYETTEN TAVİZ YOK 
“Belediye işi, gönül işi” düsturu ile halkla birlikte katılımcı bir hizmet anlayışına sahip olduklarını dile getiren Zorluoğlu, “Daha önce de ifade ettiğim gibi bizim meselemiz makam meselesi değil, bizim meselemiz gönül meselesi. İnşallah 31 Mart’ta halkımız başkanlık yapma görevini bizlere tevdi ederse, şimdi olduğu gibi bundan sonra da her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Kapalı kapılar ardında oturmayacak, ulaşılabilir ve erişilebilir bir belediye başkanı olacağız. Tevazu ve samimiyetten ise asla taviz vermeyeceğiz” açıklamasına yer verdi.