Yerel seçimlerin ülke için önemini anlatarak esnaftan destek isteyen ve vatandaşlara “Sizlere Başbakanımızın selamını getirdim” diyen Başkan Gümrükçüoğlu "Hizmetlerde bütünlük ve istikrar için hem Ortahisar belediyesinde hem de büyükşehir belediyesinde AK belediyecilik için desteklerinize talibiz" dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu’nu çok sıcak karşılayan esnaf ve vatandaşlar ise "Trabzon’da yapmış olduğunuz hizmetlerden çok memnunuz. İnşallah bu çalışmalarınızı büyükşehirde de devam ettireceksiniz. Desteğimiz sonuna kadar sizinledir" dediler.

Pazar ziyareti sırasında bir vatandaşın Kanuni Bulvarı’nın ne zaman biteceğini sorması üzerine Başkan Gümrükçüoğlu "Biz başladığımız işi başkaları gibi 20-25 yılda değil gece gündüz çalışarak en kısa zamanda bitirme gayreti içerisinde oluruz. Trabzon’u bir inci gerdanlık gibi saracak ve trafiği büyük oranda rahatlatacak olan Kanuni Bulvarı Allah nasip ederse beş yılsonra tamamlanmış olacaktır" diye cevap verdi.

Ziyaretlerinde çocukları da unutmayan Başkan Gümrükçüoğlu yanında getirdiği oyuncak bebek ve arabaları miniklere hediye etti.